Eurovision 2015: Το σχόλιο του Αρναούτογλου για την πρόκριση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου

Τι είπε για τους επικριτές των talent shows και της Eurovision;

Λίγο μετά την ανακοίνωση των χωρών που περνούν στον τελικό της 60ης διοργάνωσης της Eurovision, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε το γεγονός της πρόκρισης της Ελλάδας μέσα από τη live εκπομπή των «Καρντάσιανς».

«Επειδή πολλοί πολλές φορές κατηγορούν τα τηλεοπτικά show και τι συμβαίνει και τι βγαίνει. Να λοιπόν, βγαίνουν φωνές που δε τα ψηφίζουμε μόνο εμείς μεταξύ μας για να γελάμε και να λέμε ότι περάσαμε καλά μια Κυριακή, αλλά και η Ευρώπη ψηφίζει και να που βγαίνει κάτι καλό. Και ας το θεωρούν κάποιοι πανηγυράκι όταν ψηφίζουν εκατό εκατομμύρια δεν είναι πανηγύρι, όταν είναι 500 άτομα πανηγύρι είναι.» 

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν την βραδιά του Ά Ημιτελικού της Eurovision

Στη συνέχεια ακούγοντας την ερμηνεία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον Α΄ημιτελικό της Eurovision σχολίασε:«Για αυτό λέω καμιά φορά δεν χρειάζονται και πολλά πράγματα. Καταπληκτική! Αυτό κλείνει το στόμα σε πολλούς που τα βάζουν με προγράμματα τηλεοπτικά όπως το Voice. Νομίζω παίρνουν την απάντηση τους για το τι σημαίνει Voice. Μη μου πείτε τώρα ότι αυτή η κοπέλα δεν άξιζε και να κερδίσει και στο Voice! Συγχαρητήρια! Από τις λίγες φορές που το χάρηκα πολύ.»

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου!

Ενώ και ο Δημήτρης Σταρόβας ενθουσιάστηκε με την παραγωγή: «Ωραία παραγωγή! Θα μπορούσε να είναι James Bond!»

https://www.youtube.com/embed/U_mYkXdCJrs