Eurovision 2015: Τα προγνωστικά της Μαρίας Έλενας Κυριάκου λίγο πριν τον ημιτελικό

«Η θέση μου έχει μεγάλη ευθύνη, εκπροσωπώ την Ελλάδα, ο κόσμος περιμένει από μένα ότι θα τον κάνω περήφανο και δυστυχώς ξέρω ότι οι ευθύνες θα πέσουν πάνω μου».

Πιστεύει η Μαρία Έλενα Κυριάκου ότι θα περάσουμε στον τελικό της Eurovision; Η ίδια απαντά στη Νατάσα Παπανικολάου και το TV ΕΘΝΟΣ…

«Επειδή έχω δει όλα τα κομμάτια, όλες τις μπαλάντες θέλω να πιστεύω ότι το κομμάτι μου θα περάσει στον τελικό και από κει και πέρα θα σκεφτόμαστε για μια καλή θέση. Η διαίσθησή μου λέει ότι θα περάσουμε στον τελικό. Τώρα αν δεν περάσουμε, θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ, δεν το κρύβω. Η θέση μου έχει μεγάλη ευθύνη, εκπροσωπώ την Ελλάδα, ο κόσμος περιμένει από μένα ότι θα τον κάνω περήφανο και δυστυχώς ξέρω ότι οι ευθύνες θα πέσουν πάνω μου. Αυτό συμβαίνει πάντα, το βάρος της ευθύνης πέφτει στον καλλιτέχνη. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πίσω από αυτό. Υπάρχουν σκοπιμότητες, κοινωνική δικτύωση που αν δεν την έχεις στο άριστο όπως άλλες χώρες, χάνεις σημαντικές ψήφους. Όλα θα παίξουν ρόλο. Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ. Εγώ θα προσπαθήσω να έχω μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση».

Διαβάστε όλα τα νέα για την Eurovision εδώ!