Eurovision 2015: Που κατατάσσουν την Ελλάδα τα πρακτορεία στοιχημάτων;

Τι θέση πιστεύετε ότι θα πάρει η χώρα μας στον τελικό;

Η Μαρία Έλενα Κυριακού, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση με το «One Last Breath» στον πρώτο ημιτελικό, είναι έτοιμη για την επόμενη μεγάλη πρόκληση που είναι η συμμετοχή της στον τελικό. Όλα είναι έτοιμα και στις τάξεις της ελληνικής αποστολής, υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα.

Το έργο της Ελλάδας, ωστόσο, είναι δύσκολο και οι μπουκ δεν την κατατάσσουν, προς το παρόν, σε καλή θέση. Και αυτό, βέβαια, συμβαίνει επειδή στα στοιχήματα, υπάρχουν ακόμα μέσα οι χώρες που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο ημιτελικό.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου βρίσκεται μεταξύ 15ης και 20ης θέσης, ωστόσο, αναμένεται να ανέβει κάποιες θέσεις, μετά το πέρας του αποψινού ημιτελικού. Δείτε τις αποδόσεις της Ελλάδας, αλλά και όλων των χωρών στο stoiximan.gr.

Όσον αφορά τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision, αναμένεται να υπάρξει “σκληρό” ντέρμπι μεταξύ της Σουηδίας και της Ιταλίας, ενώ στο κόλπο παραμένει και η Ρωσία.

Μπορείτε να ψηφίσετε στο νέο poll της ιστοσελίδας μας, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική σελίδα, για το ποια θέση πιστεύετε ότι θα πάρει η χώρα μας στον τελικό.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την Eurovision!