Eurovision 2015: Απογοητευμένη η Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Στοχεύαμε μέχρι τη 10η θέση»

«Όλη η ψηφοφορία φέτος ήταν λίγο περίεργη.»

Απογοητευμένη από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που κατέταξε την Ελλάδα στην 19η θέση δήλωσε στο δελτίο της ΝΕΡΙΤ η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision δεν έκρυψε πως όλη η ομάδα της αποστολής στόχευε σε υψηλότερη θέση.

«Φυσικά και είχαμε βάλει πιο ψηλά τον πήχη. Όλη η ομάδα στοχεύαμε για μέχρι 10η θέση. Αυτό που πήραμε δε μας άξιζε, παρόλα αυτά νιώθουμε περήφανοι είχαμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσίαση. Και σαν τραγούδι και σαν μελωδία και στα γραφικά και στον στίχο ήμ,ασταν πολύ καλοί. Πήραμε πολύ θετικά σχόλια. Το συγκινητικό ήταν ότι την επόμενη μέρα έχουμε πάρει ακόμα πιο όμορφα μηνύματα, από δημιοσιογράφους, καλλιτέχνες, μουσικούς, από τους ίδιους τους υποψηφίους του διαφωνισμού. Αυτά θα θυμάμαι για να μην απογοητευόμαι. Αισθάνομαι αδικημένη. Βασικά η Ελλάδα είναι αδικημένη. Πολιτιστικά είμαστε τόσο ανώτεροι που όλο αυτό το οικονομικό και πολιτικό μας έχει αλλάξει πολύ άσχημα την εικόνα στους Ευρωπαίους. Όταν είχαμε πάει στην αρχή στην Αστρία οι δημοσιογράφοι ήταν λίγο δύσκολοι μαζί μας όσον αφορά στην εικόνα της Ελλάδας.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδα, δεν ξέρω τι έγινε στο televoting. Όλη η ψηφοφορία φέτος ήταν λίγο περίεργη.

Πολλοί έχουν πει πολλά θετικά σχόλια για εμάς, για αυτό και περιμέναμε καλύτερη θέση. Κερδίσαμε στο καλλιτεχνικό, χάσαμε στην ψηφοφορία.

https://www.youtube.com/embed/vXVHHXh8G4A