Eurovision 2015: Αυστραλία, η «σταχτοπούτα» του διαγωνισμού!

Στα φαβορί για την πρωτιά το τραγούδι της.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, η Αυστραλία θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision και αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα, βρίσκεται μέσα στα φαβορί για την πρωτιά.

Η “σταχτοπούτα” του διαγωνισμού δεν θα συμμετάσχει στους ημιτελικούς, καθώς βρίσκεται ήδη στον μεγάλο τελικό μαζί με τις Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Μεγάλη Βρετανία.

Την Αυστραλία θα εκπροσωπήσει ο Guy Sebastian με το τραγούδι «Tonight Again» και θα γίνει ο πρώτος Αυστραλός που παίρνει μέρος στον διαγωνισμό.

Ο 34χρονος τραγουδιστής, ο οποίος γεννήθηκε στην Μαλαισία και στην ηλικία των 6 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αυστραλία, έδειξε από πολύ νωρίς τον ενδιαφέρον του για τη μουσική. Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 14 του, ενώ μέχρι τώρα μετράει εφτά προσωπικά άλμπουμ στην δισκογραφία.

Στα διεθνή πρακτορεία στοιχημάτων η Αυστραλία βρίσκεται στην τρίτη θέση των αποδόσεων και οι μπουκ την δίνουν με 5/1 για νικήτρια του 60ου διαγωνισμού. Ακούστε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα του ο Guy Sebastian.