Eurovision 2014: Οι πρώτες δηλώσεις των Freaky Fortune & Riskykidd

«Δεν περιμέναμε να καταλήξουμε σε εκείνη τη θέση»...

Έχοντας στις αποσκευές τους κυρίως ευχάριστες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στον 59ο διαγωνισμό της Eurovision και όχι τόσο την απογοητευτική 20η θέση που μας έδωσαν οι Ευρωπαίοι, οι Freaky Fortune και ο Riskykidd επέστρεψαν στην Αθήνα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μας υπστήριξε από την αρχή και η Panic Records που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία», ήταν τα πρώτα λόγια του Riskykidd.

Ο Θεόφιλος από τους Freaky Fortune, είπε με τη σειρά του: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν και έκαναν το να είμαστε σε εκείνη τη σκηνή πραγματικότητα. Τα δώσαμε όλα! Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και περάσαμε καλά το νούμερο ένα. Δεν υπάρχει το συναίσθημα όταν είσαι πάνω στη σκηνή. Είναι μια απίστευτη εμπειρία! Είναι καταπληκτικό όλο το ταξίδι από τα promotour μέχρι το live. Είναι όλο τεράστια εμπειρία».

Από την πλευρά του, ο Νικόλας, τόνισε σχετικά με το αποτέλεσμα της βαθμολογίας: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι' αυτό που είδατε. Ίσως δεν περιμέναμε να καταλήξουμε σε εκείνη τη θέση».

Η ελληνική ομάδα, για την αμφιλεγόμενη Conchita Wurst, νικήτρια του φετινού διαγωνισμου, είχε μόνο τα καλύτερα να πει: «Είναι τεράστια φωνή και μια πάρα πολύ ωραία παρουσία. Ήταν πολύ απλή και δυναμική έκανε αυτό ακριβώς που νομίζω ότι προοριζόταν. Είναι πολύ γενναίο να βγαίνει ο άλλος ακριβώς έτσι όπως θέλει να είναι και να λέει «Εγώ είμαι αυτό. Αν θέλετε να με αγαπήσετε με αγαπάτε». Την αγάπησε όλη η Ευρώπη».

//www.youtube.com/embed/Rbb2Nhy12MI

Διαβάστε όλα τα νέα για την Eurovsion εδώ!