Euroleague: Παναθηναϊκός – Γαλατάσαραϊ, στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Euroleague

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:00.

Άλλη μία μπασκετική εβδομάδα οδεύει προς την κορύφωσή της. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την τουρκική Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:00. Στην περιγραφή  ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, στο σχολιασμό ο Μέμος Ιωάννου και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Νάτου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τη σκυτάλη θα πάρουν στο στούντιο της ΕΡΤ1 ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Κώστας Σωτηρίου, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν στο «Euroleague Show» τους Θανάση Σκουρτόπουλο και Νώντα Παπαντωνίου, καθώς και τους δημοσιογράφους Μενέλαο Σεβαστιάδη και Νίκο Παπαϊωάννου, για να αναλύσουν τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τη μυθική πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ και όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Όπως σε κάθε εκπομπή, έτσι και στο «Euroleague Show» της Παρασκευής, θα κληρωθούν πλούσια δώρα και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις.