Eurobasket 2015: Δείτε το πρόγραμμα

Από σήμερα στις 23:15 ο ΑΝΤ1 μας μεταφέρει όλη τη δράση από τα γήπεδα του Ζάγκρεμπ, του Ταλιν, του Βερολίνου και της Λιλ.

 Το Εurobasket 2015 ξεκινά σήμερα στον ΑΝΤ1 και η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα «χτυπά» στα γήπεδα τεσσάρων διαφορετικών χωρών, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, καθώς τo Εurobasket 2015 θα φιλοξενηθεί ταυτόχρονα σε ΚΡΟΑΤΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ και ΓΑΛΛΙΑ στη φάση των Ομίλων και στο Λιλ της Γαλλίας στην τελική του φάση.

Ο ΑΝΤ1 πιστός στην παράδοση που έχει «χτίσει» την τελευταία τριετία μετά τις επιτυχημένες μεταδόσεις του τόσο στο Eurobasket 2013 όσο και στο Mundobasket 2014 θα είναι το μοναδικό μη συνδρομητικό κανάλι που θα δείξει ζωντανά και αποκλειστικά το Eurobasket 2015.

Από σήμερα, παραμονή του μεγάλου jump ball, έως και το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στις 20 του μήνα, η εξειδικευμένη κι έμπειρη μπασκετική – δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 θα σας μεταφέρει το κλίμα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα παρουσιάζει αναλυτικά την καθημερινή εικόνα του Ευρωμπάσκετ.

Απεσταλμένος για τις μεταδόσεις των αγώνων από Ζάγκρεμπ και Λιλ θα είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ενώ για το ρεπορτάζ της εθνικής από Ζάγκρεμπ και Λιλ, ο Βασίλης Χατζηδάκης.

Όλες οι μεγάλες στιγμές, οι κρίσιμες φάσεις, οι εκπλήξεις, το παρασκήνιο, οι πρωταγωνιστές και τα αστέρια αλλά και ζωντανές συνδέσεις, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το 3ο ημίχρονο κάθε αγώνα θα σας περιμένουν καθημερινά στον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr.

Την ίδια στιγμή, το «Γιουρομπάσκετ 2015» θα είναι το καθημερινό ραντεβού με την μπασκετική ενημέρωση και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αμέσως μετά το βραδινό αγώνα του προγράμματος.

Κάθε βράδυ στο στούντιο μαζί με τον παρουσιαστή Παναγιώτη Περπερίδη, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική εφήβων Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα αναλύει με τη ματιά του προπονητή την προσπάθεια της εθνικής αλλά και τα «όπλα» των αντιπάλων της, ενώ παλαιοί διεθνείς, ανερχόμενα αστέρια και δημοσιογράφοι θα «ακτινογραφούν» κάθε λεπτό των 78 αγώνων της συναρπαστικής διοργάνωσης.

Και φυσικά, θα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα και το κλίμα απ’ το στρατόπεδο και τα αποδυτήρια της φιλόδοξης εθνικής Ελλάδος, αλλά και τις απόψεις των αστεριών της γαλανόλευκης στη μεγάλη προσπάθεια για το μετάλλιο αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο.

Jump ball λοιπόν σήμερα στις 23:15 με το πρώτο «πιάτο» της διοργάνωσης: την παρουσίαση των μονομάχων, την ανάλυση της εθνικής Ελλάδος, αλλά και όλο το ρεπορτάζ πριν την έναρξη των αγώνων.

Μόνο στον ΑΝΤ1, ο οποίος θα μεταδώσει ζωντανά όλους τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας καθώς επίσης και τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το ΑΝΤ1News.gr θα μεταδώσει επίσης σε live streaming όλους τους σημαντικούς αγώνες της διοργάνωσης συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης φάσης της διοργάνωσης που θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 έχει ως εξής:

Σάββατο 05.09
19.00 Σκόπια-Ελλάδα
22.00 Κροατία- Σλοβενία

Κυριακή 06.09
18.30 Λετονία-Λιθουανία
22.00 Κροατία-Ελλάδα

Δευτέρα 07.09 (Ρεπό η ΕΛΛΑΔΑ)
16.00 Φινλανδία-Ρωσία
21.30 Ουκρανία- Εσθονία

Τρίτη 08.09
19.00 Γεωργία-Ελλάδα
22.00 Ισπανία-Ιταλία

Τετάρτη 09.09
16.00 Ελλάδα-Σλοβενία
21.30 Εσθονία-Λιθουανία

Πέμπτη 10.09
16.00 Σλοβενία-Σκόπια
22.00 Ελλάδα – Ολλανδία