«Έτσι απλά» με χρήσιμες συμβουλές για το καλοκαίρι

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation Αrtist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα.

Την Κυριακή 13 Ιουλίου, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στο καλοκαίρι. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου μας δείχνουν πως να μεταμορφώσουμε μια κοινή ομπρέλα θαλάσσης, πως να φτιάξουμε, χωρίς ράψιμο, ένα trendy ταγάρι από κουρελού αλά και πως να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στις απλές εσπαντρίγιες.

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει cheeseburger και πατάτες τηγανητές ενώ ο καλεσμένος της εκπομπής Στρατής Ανδρεάδης μιλά για τις τσάντες από ανακυκλωμένα πανιά ιστιοπλοΐας.

Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.