Έτοιμο το πρωινό: Έτσι έκαναν πρεμιέρα Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης άφησαν το σαββατοκύριακο και μπήκαν στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Με τις σκιές τους να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είπαν την πρώτη «καλημέρα» στο «Έτοιμο το πρωινό» παρουσιάζοντας όσα έχουμε να περιμένουμε από τη νέα τους εκπομπή.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν ήρθε ο Μένιος εκ μέρους του σταθμού για να μας προτείνει να αναλάβουμε το καθημερινό πρωινό του Epsilon, ήμασταν στην αρχή πολύ διστακτικοί γιατί δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Όμως είδαμε σιγά σιγά πόσοι άνθρωποι ήταν αποφασισμένοι να σας προτείνουν μέσω ημών ένα όμορφο πρωινό, μία καλά δουλεμένη εργασία, μία οργανωμένη δουλειά, με πάρα πολύ κέφι, με πάρα πολύ αγάπη από όλους μας γιατί καταλαβαίνετε ότι ξεκινάμε αυτή τη σεζόν μέσα σε ανασφάλεια, μέσα σε αβεβαιότητα, μέσα σε κλίμα δύσκολο για όλους. Κι αυτός είναι ένας λόγος που φέτος στην εκπομπή δεν θα έχουμε μόνο την ύλη που είχαμε «Στα καλά καθούμενα».

Φέτος θα ακολουθήσουμε και την επικαιρότητα των ημερών, είτε είναι πολιτική, είτε παραπολιτική, είτε οικονομική. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για όλους εσάς και θα έχουμε όλα τα θέματα που σας έχουμε συνηθίσει από αυτήν την υπέροχη συντακτική ομάδα με αρχηγό την Φιλιώ Γιαννακοπούλου» είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στην συνέχεια μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη παρουσίασαν τους συνεργάτες τους, που δεν είναι άλλοι από την Νανά Ηλιοπούλου, την Δήμητρα Καλφούντζου, τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κώστα Τσιτούνα.