Έστησαν κάλπες για Λιάγκα – Αρναούτογλου! Η αντίδραση του νικητή!

Λιάγκας

Διάσημοι και κόσμος στο δρόμο ψήφισε ποιον προτιμά. Γιώργος Λιάγκας ή Γρηγόρης Αρναούτογλου; Τι έβγαλαν οι κάλπες;

Ένα απίστευτο σκηνικό έστησαν «Στη Φωλιά των Κου Κου» για αυτή την κόντρα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ήδη από την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα στη Late Night ζώνη του ΑΝΤ1. Γιώργος Λιάγκας ή Γρηγόρης Αρναούτογλου; Ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει εν τέλει τον κόσμο με το μέρος του και σε ποιον δείχνει ο κόσμος την προτίμηση του; Κάλπες στο στούντιο για τους συνεργάτες του πρωινού, κάλπες στο Σύνταγμα για να ψηφίσει ο κόσμος, κάλπες και μπροστά στους διάσημους προκειμένου να βγει ο νικητής αυτής της μονομαχίας.

Τον παλμό της αναμέτρησης μετέφεραν στους τηλεθεατές η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης και το αποτέλεσμα κρίθηκε για λίγες ψήφους. Ο Γιώργος Λιάγκας με ποσοστό 50,68% έναντι 49,32% αναδείχθηκε σε… ανυποψίαστο νικητή και είπε τα πρώτα λόγια μετά τη νίκη του στους Κου Κου:

[dfp_ads id=236982]

«Μακάρι όλα τα προβλήματα μας να είναι η πλάκα που κάνουμε με τον Γρηγόρη. Τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά είναι τελείως πλάκα, είναι χιούμορ. Το χιούμορ δεν πρέπει να το εξηγούμε. Όποιος το αντιλαμβάνεται το αντιλαμβάνεται, όποιος δεν το αντιλαμβάνεται δεν το αντιλαμβάνεται και τελειώνει εκεί η ιστορία.»

«Δεν είναι στημένο σε καμία περίπτωση. Εγώ απαντώ πως ψηφίζω Γρηγόρη Αρναούτογλου.»

Όσο για το αν είναι το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Λάτσιου: «Είμαι το αγαπημένο παιδί, κάθε Κυριακή με παίρνει και με πάει Λούνα Πaρκ».

https://www.youtube.com/watch?v=bsphYUE68V4&feature=youtu.be