«Έσκισα μεγάλο συμβόλαιο και είπα «γεια» στην τηλεόραση»

συμβόλαιο

«Άρχισαν και με έπαιρναν τηλέφωνο δικηγόροι του καναλιού»

Η Κατερίνα Γιατζόγλου σε συνέντευξη της στην La biri biri μιλά για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει για συμβόλαιο που έσκισε στο παρελθόν και την έθεσε ουσιαστικά εκτός τηλεόρασης.

[dfp_ads id=236982]

«Έσκισα ένα μεγάλο συμβόλαιο και ουσιαστικά είπα «γεια» στην τηλεόραση. Νόμιζαν ότι το έκανα επίτηδες γιατί ήθελα καλύτερο συμβόλαιο. Περισσότερα χρήματα. Άρχισαν και με έπαιρναν τηλέφωνο δικηγόροι του καναλιού να το ξανασυζητήσουμε. Λέω δεν καταλάβατε, δεν θέλω ούτε περισσότερα, ούτε καλύτερες συνθήκες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ήταν καταπληκτική η συνεργασία μας, αλλά τώρα δε θέλω άλλο. Είχα αποφασίσει να κάνω ένα διάλειμμα. Ένα time out. Και αυτό το διάλειμμα κράτησε πολύ. Είπα να φύγω για λίγο και το τερμάτισα. Πάντα σκέφτομαι την επιστροφή στην τηλεόραση. Κάνω τόσο σκληρές δουλειές γενικώς που η τηλεόραση είναι το λιγότερο σκληρό που θα κάνω. Κάθε δυο – τρία χρόνια πάντα βρίσκεται κάποιος που μου προτείνει κάτι, αλλά δεν είναι δυνατός πειρασμός για να υποκύψω.

Δεν έχω αρχείο από δικές μου εκπομπές. Η κόρη μου έχει κι αυτά ελάχιστα. Η τηλεόραση έχει ένα θέμα. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γιατζόγλου.