Επίθεση Λάκη Γαβαλά εναντίον fashion bloggers! Απάντησε η Χρυσάνθη Κιτσινέλη!

«Όλες οι πρώην πωλήτριες έγιναν fashion bloggers...»

Ο Λάκης Γαβαλάς το τελευταίο διάστημα και κυρίως μετά την προβολή της Χρυσάνθης Κιτσινέλη για το σχόλιο της για την Μαρία Κορινθίου, τα έχει βάλει με τις fashion bloggers ουκ ολίγες φορές. Τη θέση του κάνει γνωστή και μέσα από τη συνέντευξη του στον Ανδρέα Δερμιτζάκη και στο περιοδικό HELLO.

Λάκης Γαβαλάς κατά fashion bloggers: «Μερικές από αυτές είναι το αντίστοιχο του ξε – ρα – του!

Η απίστευτη ατάκα – σπόντα του Λάκη Γαβαλά κατά της Χρυσάνθης Κιτσινέλη!

Κατά καιρούς τα βάζεις με διάφορους. Γιατί αυτή την εποχή τα έχεις με τις bloggers;
«Γιατί όλες οι πρώην πωλήτριες έγιναν bloggers. Ξέρουν τι εστί blogger; Δεν νομίζω. Αν η κάθε πικραμένη στυλίστρια θεωρεί πως αν φάει τσάμπα ένα τοστ και το βγάλει φωτογραφία ή βάλει ένα ρούχο από στοκ λέγεται blogger, τότε λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι και τις εκπομπές που τις παίρνουν για να συμβουλεύσουν τον κόσμο. Γνωρίζουν ότι εκείνη την στιγμή εξυπηρετούν την κυρία που τηγανίζει τη μελιτζάνα; Και οι περισσότερες από τις bloggers είναι γυναίκες. Ποιος εμπιστεύεται σήμερα το γούστο μιας κακόγουστης Ελληνίδας; Ακόμα κι αυτή που θεωρεί πως είναι απλή, όπως μου είπε μια πρόσφατα, έχει βάλει σίδερο στο μαλλί κι έχει κάνει μπούκλες για ώρες. Αυτό δεν λέγεται απλότητα αγάπη μου…»

Με τα λόγια του καταπιάστηκαν στην εκπομπή «Καλημερούδια», όπου ο Λάκης έχει τιμήσει ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες ημέρες…. Παρούσα στη σημερινή παρέα και η fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη, με τα μαλλιά της μπούκλες…

«Εγώ είμαι πρώην νοικοκυρά, δεν είμαι πωλήτρια. Εγώ είμαι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του, όπως κι εγώ την έχω πει και έχω κριθεί για αυτό. Από την άλλη το παίρνει προσωπικά κάποιος που τον αφορά. Εγώ δεν θα με βάλω σε αυτή την κατηγορία, γιατί πραγματικά ήξερα ότι παρ’ όλο που έχω κάποιο γούστο κατά την άποψη τη δική μου και των ανθρώπων που με ακολουθούν, δεν ήμουν ένας άνθρωπος που έχει σχέση με τη δουλειά αυτή για αυτό προτίμησα στα πρώτα μου βήματα να πάω να δουλέψω και να φοιτήσω ουσιαστικά σε έναν χώρο που θα με μάθαινε για αυτό. 
Κι εκείνος μεταπήδησε από έναν επαγγελματικό τομέα σε έναν άλλον και επειδή έχει έναν λόγο καυστικό και πολλές φορές θέλει να προκαλεί είτε με το ντύσιμο, είτε με την στάση του και καλά κάνει δηλαδή γιατί είναι ένας εκκεντρικός άνθρωπος που αυτό πουλάει, από την άλλη θα μπορούσε και ο ίδιος να έχει φοιτήσει κάπου πριν πάει να κάνει αυτό που κάνει. Ναι τον παρουσιαστή.
Εμένα δεν μου αρέσουν πολλές από τις fashion bloggers που υπάρχουν και προφανώς κι εγώ δεν αρέσω σε κάποιους άλλους. Από εκεί και πέρα όμως, όταν ο άλλος έχει κάποιους followers γιατί αυτή τη στιγμή η πραγματικότητα είναι ότι την αξία σου την μετράνε με βάση τους followers που έχεις και δεν μιλάω μόνο για fashion bloggers… Δεκτή η κριτική αλλά σημασία έχει η προσφορά και η ζήτηση» είπε απαντώντας η fashion blogger.