Επιστρέφει το Chef στον αέρα!

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” καθημερινά με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. 

Η παρέα στην κουζίνα μεγαλώνει φέτος και οι καλεσμένοι της Ελένης είναι δύο ή και τρεις ανά επεισόδιο! Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική.

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Φέτος δίνουν περισσότερη έμφαση στην οικονομία, στην ανακύκλωση, στις καλές και προσιτές πρώτες ύλες και κυρίως σε προτάσεις που λύνουν τα χέρια στην κουζίνα! Και προτρέπουν: Μαγειρέψτε! Είναι μεταδοτικό!

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Chef στον αέρα χορταίνουν με σοκολάτα με τον ειδικό Chocolatier Αριστοτέλη Παναγιώταρο και την Ιωάννα Σταμούλου! Ο Αριστοτέλης διδάσκει τα μυστικά της γκανάς και την αρωματίζει με κάρδαμο για να φτιάξει μια λαχταριστή τάρτα και η Ιωάννα φτιάχνει μια μους σοκολάτας με άρωμα καφέ. Στην στήλη της ημέρας φτιάχνουν το πιο γρήγορο σουφλέ σοκολάτας που είδατε ποτέ!

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου ο γνωστός Chef Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει Μεσογειακά! Μια σαλάτα ‘Νισουάζ’ μεταμορφώνεται στην απόλυτη Ελληνική ποικιλία μεζέδων και μια σούπα κολοκύθας που συνδυάζεται με καραμελωμένα καρύδια! Ο Ανδρέας Λαγός στην γλυκοθεραπεία φτιάχνει μια λαχταριστή και –όχι πολύ γλυκιά- τάρτα σοκολάτας με σάλτσα ροδιού.

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στην κουζίνα του Chef στον αέρα μαγειρεύουν οι Chef Νίκος Καραθάνος και ο Τάσος Στεφάτος συνταγές με γιαούρτι! Παλαμίδα με παντζάρι και γιαούρτι και γλυκό γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Η Ελένη φτιάχνει τανομένον τσουρβά- μια παραδοσιακή ποντιακή γιαουρτόσουπα!

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ένας κρεοπώλης και ένας μάστορας του κρέατος συναντιούνται για να αποθεώσουν το μοσχάρι! Ο Κώστας Γκουντζίνης από τη Μηλίνα Πηλίου φτιάχνει μοσχάρι σε μπύρα που σερβίρεται με πατάτες τηγανητές και ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Γιώργος Τσιλιγκίρης μαγειρεύει την πιο …καλτ κρεατόσουπα! Η Ελένη αλλάζει μυρωδιές στην κουζίνα φτιάχνοντας μακαρονάδα με καπνιστό σολομό!

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο Chef στον αέρα μαγειρεύουν χορτοφαγικές συνταγές του χειμώνα με την Ντόρα Φιλίππου και τον Ανδρέα Λαγό! Η Ντόρα φτιάχνει πουρέ πατάτας και κολοκύθας και μανιτάρια γεμιστά με τυριά! Ο Ανδρέας φτιάχνει ένα πρωτότυπο μπέργκερ με παντζάρι που θα κάνει όλους να ξεχάσουν την κλασσική συνταγή του μπέργκερ!!

Διαβάστε ακόμα:

Ηλίας Μαμαλάκης: Μυστικός γάμος για τον διάσημο chef!