Επιστρέφει το Μεγάλο Παζάρι

ΣΚΑΙ

Μπορεί να μην ετοιμάζουν κάτι καινούριο στη μυθοπλασία, αλλά το κανάλι του Φαλήρου ρίχνει το βάρος του και στην ψυχαγωγία για αυτή τη σεζόν.

Ήδη από την περασμένη άνοιξη είχε ακουστεί η επιστροφή του παιχνιδιού που στο παρελθόν είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές δίνοντας δώρα μεγάλης αξίας και χρηματικά ποσά που ζαλίζουν. Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τη θέση του παρουσιαστή, ήταν εκείνο του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος όμως είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να το παρουσιάσει.

[dfp_ads id=236982]

Τη βραδιά της παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ, η  διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε στην κάμερα του La Biri Biri πως όντως Το Μεγάλο Παζάρι επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ, ωστόσο η αναζήτηση του παρουσιαστή ξεκινάει τώρα.

«Ετοιμάζουμε το Μεγάλο Παζάρι. Από τον Φεβρουάριο. Παρουσιαστή ψάχνουμε, δεν έχουμε ονόματα. Τώρα ξεκινάμε να ψάχνουμε ονόματα. Θα παίζει το απόγευμα. Δεν θα μπει στη θέση κάποιου. Θα αλλάξουμε όλο το πρόγραμμα. Έχουμε κι άλλες εκπλήξεις να κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.