«Έπινα αλκοόλ και έπαιρνα ναρκωτικά με σκοπό να…»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το παρελθόν του

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από το σπίτι του Big Brother ο πρώην σταρ του Baywatch Jeremy Jackson έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν του και εξομολογήθηκε πως υπήρξε κάποια περίοδος στη ζωή του που πίστευε ότι κάποια πράγματα τα είχαν περάσει όλοι «Τότε, όταν ήμουν παιδί, πήγαινα σε ξέφρενα πάρτυ. Για μια περίοδο μεθούσα και έπαιρνα ναρκωτικά για να πεθάνω. Έφτασα σε ένα σημείο που ποτέ δεν ήταν αρκετά. 

«Μου είχαν βάλει πιστόλια στο στόμα, είχαν επιχειρήσει να με απαγάγουν, είχαν μπει στο σπίτι μου για να κλέψουν» Αυτά είναι μόνο μερικά από τα όσα εχουν συμβεί στον ηθοποιό, τον οποίο έχουν συλλάβει στο παρελθόν καθως είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο κατασκευής κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνη. Τα εξομολογήθηκε για να εξηγήσει κατά κάποιο τρόπο πως τα όσα του έχουν συμβεί στο παρελθόν τον έχουν κάνει να έχει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα.
«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές, αλλά όσο πόνο και αν έχω νιώσει έχω πείσει τον εαυτό μου ότι όλα γίνονται για έναν σκοπό που στο τέλος θα είναι καλός» λέει ο ίδιος.

Πάντως, αν και παραδέχτηκε πως την ίδια κίνηση θα έκανε κατά πάσα πιθανότητα και χωρίς αλκοόλ, παραδέχτηκε το λάθος του και δήλωσε πως δεν περίμενε να αντιδράσει έτσι η συμπαίκτρια του.