«Έπεσε» το αφτί της από το βαρύ σκουλαρίκι! Έκανε τατουάζ για τη χρυσή εποχή πριν την κρίση!

«Κάνω το κόλπο να πηγαίνω δώδεκα παρά πέντε το βράδυ στο ΑΤΜ, να παίρνω τα 50 και περιμένω να πάει δώδεκα και πέντε για τα άλλα 50».

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου βρήκε και πάλι έναν τρόπο να ξεχωρίσει. Ένα μεγάλο τατουάζ που ξεκινά από την κλείδα και καταλήγει στον ώμο της, είναι το νέο της «απόκτημα»

«Είναι το dragoste και το τριαντάφυλλο με τα 8 αγκάθια. Το 8 είναι ένας αριθμός που συμβολίζει την αιωνιότητα. Το dragoste σημαίνει τρελός έρωτας στα ρουμάνικα και για μένα αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη χρυσή εποχή, όπου οι Έλληνες ζούσαμε και διασκεδάζαμε ανέμελα. Αυτή η περίοδος δυστυχώς δεν θα έρθει για πολύ καιρό πια, αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το ταουάζ τιμής ένεκεν για εκείνες τις χρυσές εποχές», εξήγησε η Μαριλένα. 

Κι ενώ το γιγάντιο βαρύ σκουλαρίκι που φορούσε ταλαιπωρούσε το δεξί της αφτί, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου εξήγησε το κόλπο που κάνει για να βγάζει παραπάνω χρήματα από τα ΑΤΜ: «Κάνω το κόλπο να πηγαίνω δώδεκα παρά πέντε το βράδυ να παίρνω τα 50 και περιμένω να πάει δώδεκα και πέντε για τα άλλα 50».