Έπεσε η αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα – Όλα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

«Το γεγονός ότι το Ράδιο Αρβύλα έγινε μία φορά την εβδομάδα ήταν κάτι που...»

Με μια εκπομπή στην οποία απολαύσαμε τα καλύτερα βίντεο της σεζόν που πέρασε, αλλά και τη φωνή της Ελεονώρας Ζουγανέλη, το Ράδιο Αρβύλα έσβησε τα φώτα τους και οι συντελεστές μας αποχαιρέτησαν για τις καλοκαιρινές διακοπές -χωρίς ωστόσο να κάνουν αναφορά για συνέχεια ή όχι της εκπομπής. 

Στην έναρξη, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε τα εξής: «Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2014 σε μια θαυμάσια χρονιά που είχαμε και θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε γι΄αυτό. Αισθανόμαστε όλοι ότι ήταν μια ιδαίτερη χρονιά για την εκπομπή και οι Δευτέρες, τουλάχιστον για μας, είχαν μια ιδιαίτερη σημασία. Ήταν μια παράξενη χρονιά για τη χώρα, έγιναν πολλά και παράξενα πράγματα, αλλά σήμερα είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε έξω όλη αυτή τη μαυρίλα». 

Κλείνοντας με τον παραδοσιακό τους τρόπο και πριν εγκαταλείψουν το πλατό, ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Το γεγονός ότι το Ράδιο Αρβύλα έγινε μία φορά την εβδομάδα ήταν κάτι που το θέλαμε και ξέραμε γιατί το θέλαμε. Γι’ αυτή τη μία εκπομπή μπορούμε να πούμε ότι δουλεύαμε -αν όχι περισσότερο- το ίδιο με όταν είχαμε τρεις εκπομπές. Ευχαριστούμε όλους εσάς και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι».

//www.youtube.com/embed/iHuf4pnowl4

Διαβάστε ακόμα:

Τα «καρφιά» του Αντώνη Κανάκη για τον ΑΝΤ1