Έπαθε σοκ η Φαίη Σκορδά με την απαράδεκτη αποκάλυψη του Μαυρίδη για την Παπαρίζου!

Έλενα Παπαρίζου

"Τόσα χρόνια πρώτη φορά μου λέει κάποιος ότι δεν θα διαβάσω κάτι. Αυτό εδώ είναι ένα πολύ προσωπικό δεδομένο. Το θεωρώ απαράδεκτο"!

Ο Τόνυ Μαυρίδης μιλά σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την Έλενα Παπαρίζου και αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα της τραγουδίστριας, για τα οποία η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια. «Κάναμε μια προεπιλογή, γιατί κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά και δεν μπορούν να ακουστούν στον τηλεοπτικό αέρα. Επιλέγουμε να μην τα βγάλουμε», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά άρχισε να «φορτώνει»: «Τι επιλέξαμε σαν εκπομπή να μην πούμε; Μπορείς λίγο να μου ξεκαθαρίσεις; Μου κάνει εντύπωση. Θέλω να μου το δείξεις. Τόσα χρόνια πρώτη φορά μου λέει κάποιος ότι δεν θα διαβάσω κάτι». «Θα φρικάρεις!», προειδοποίησε την παρουσιάστρια η Σάσα Σταμάτη.

[dfp_ads id=236982]

Η Φαίη Σκορδά διάβασε τα επίμαχα αποσπάσματα και έπαθε σοκ! «Αυτό εδώ είναι ένα πολύ προσωπικό δεδομένο. Το θεωρώ απαράδεκτο! Προσβάλει και την Παπαρίζου, προσβάλει και τον ίδιο, προσβάλει και τη γυναίκα του την οποία έχει αγκαλιά. Δεν επιτρέπεται να μιλάει για προσωπικά δεδομένα της Παπαρίζου», είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελεάνα Τρυφίδου, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι ανήθικο και αναξιοπρεπές, ενώ έχεις χωρίσει από το 2010 να θυμάσαι το 2017 ακόμα να πεις τέτοια πράγματα. Δεν τιμάς τον εαυτό σου και τα παντελόνια που φοράς μετά από 12 χρόνια σχέσης με ένα κοριτσάκι -γιατί ήταν τότε 17 χρονών η Έλενα- να βγαίνεις και να λες τέτοια πράγματα, φωτογραφιζόμενος αγκαλιά με τη σύντροφό σου».