Ενοχλημένος ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Πήρα τα λιγότερα λεφτά που έχει πάρει ποτέ παρουσιαστής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης»

«Αν δεν ήμουν υποψήφιος με τη Ν.Δ. θα είχα πάρει πιο πολλά λεφτά»

Ο Ρένος Χαραμπίδης δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός ότι κατηγορήθηκε ότι πήρε με βύσμα την παρουσίαση του τηλεπαιχνίδιού «Κάθε τόπος, μια ιστορία» στην κρατική τηλεόραση, ενώ έγινε λόγος για υψηλές αμοιβές.

«Τηλεοπτικά ελπίζω να ξαναεμφανιστώ στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιαστή. Δουλεύω στην τηλεόραση 25 χρόνια. Δεν χρειάζομαι κανέναν να με βοηθήσει για να πάρω μια μικρή δουλειά. Πήρα τα λιγότερα λεφτά που έχει πάρει ποτέ παρουσιαστής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Αν δεν ήμουν υποψήφιος με τη Ν.Δ. θα είχα πάρει πιο πολλά λεφτά. Επειδή ήμουν υποψήφιος με τη Ν.Δ. θεώρησα ότι πρέπει να πάρω τα ελάχιστα λεφτά για να μην προκαλέσω το κοινό. Θεώρησα ότι για αυτό θα μου λέγαν και έναν έπαινο. Αντί για έπαινο προσπάθησαν να μου ρίξουν μπουνιά Δεν με πέτυχαν. Εύχομαι οι δημοσιογράφοι των media να φύγουν από τον κόσμο της λάσπης και επιτέλους να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Γράψαν ότι πήρα 600.000 ευρώ. Να σας πω ότι ο Λάρυ Κίνγκ δεν έχει πάρει τόσα λεφτά. Το τηλεπαιχνίδι που παρουσίασα ήταν το πιο φτηνό τηλεπαιχνίδι που προτάθηκε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν τα λιγότερα λεφτά που πήρε ποτέ τηλεπαιχνίδι. Το να βάλεις βύσμα για να πάρεις ψίχουλα, νομίζω η κοινή λογική λέει το ανάποδο, ότι βάζεις βύσμα για να 'κονομομήσεις» ξεκαθάρισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε υψηλούς τόνους.
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο ηθοποιός στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Πάντως ο Λάρυ Κινγκ παίρνει πολύ περισσότερα από 600 χιλιάρικά. Υπάρχουν και στην Ελλάδα δυο τρεις παρουσιαστές που παίρνουν περισσότερα από 600 χιλιάρικα το χρόνο.»