Ενοχλημένη η Χριστίνα Λαμπίρη για το θέμα με τη Νανά Καραγιάννη: «Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη…»

Νανά Καραγιάννη

«Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ γι' αυτό το θέμα, το έχω ως αρχή. Μία φορά μίλησα χαλαρά και απεδείχθη ότι έκανα λάθος»!

Με αφορμή τον τίτλο που έδωσε η Freddo στις δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη για τη Νανά Καραγιάννη, η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα ενοχλημένη και φορτισμένη, έκανε για πρώτη φορά εκτενή αναφορά στο θέμα και έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Η εφημερίδα έδωσε τίτλο «Η Λαμπίρη ξεσπά για τη Νανά: Δεν τη βοήθησαν οι δικοί της άνθρωποι», γεγονός που ανάγκασε τη Χριστίνα Λαμπίρη να δώσει κάποιες εξηγήσεις μέσα από την εκπομπή της.

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

[dfp_ads id=236982]

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη Νανά Καραγιάννη σε όλο αυτό το διάστημα, όλα αυτά τα χρόνια. Χτες με πήρε η συνάδελφος, η Σπυριδούλα Τριάντου, και μου είπε αν θέλω να κάνω μία δήλωση. Έκανα συζήτηση με τη Σπυριδούλα και έδωσα την ευχή μου να τελειώσει το πρόβλημα της με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από την εκπομπή ποτέ δεν έχω αναφερθεί στη Νανά. Αυτή τη φορά όμως, αφορμή είναι ο τίτλος της σημερινής Fredo: «Η Λαμπίρη ξεσπά για τη Νανά: Δεν τη βοήθησαν οι δικοί της άνθρωποι».

Λοιπόν, η Λαμπίρη δεν ξεσπά για τη Νανά.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι λέγοντας «οι δικοί της άνθρωποι» δεν εννοώ οι άνθρωποι από την οικογένειά της. Επειδή δεν θέλω να υπάρξουν παρεξηγήσεις… Επειδή δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου, το σιχαίνομαι, το απεχθάνομαι να παίζει το πρόσωπό μου σε σχέση με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας… Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη, ότι δεν εννοώ την οικογένειά της. Εννοώ ανθρώπους που κατά καιρούς βρέθηκαν στο πλευρό της, που ενδεχομένως έκαναν παρέα μαζί της και τους εμπιστεύθηκε. Υποθέτω ότι για να παλεύει μέχρι σήμερα και να περνά τις κρισιμότερες στιγμές της ζωής της, προφανώς δεν είχε ανθρώπους κοντά της να τη στηρίξουν, όσο θα έπρεπε. Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ γι’ αυτό το θέμα, το έχω ως αρχή. Μία φορά μίλησα χαλαρά και απεδείχθη ότι έκανα λάθος».