Ένας από τους 5 που καταδικάστηκαν για τον χαμό του Άλεξ μιλάει στην Τατιάνα για το μοιραίο βράδυ!

Η υπόθεση του μικρού Άλεξ συγκλονίζει ακόμα το πανελλήνιο, ακόμα και οκτώ χρόνια μετά τον άδικο χαμό του. Η δολοφονία του 11χρονου από τους 13χρονους συγχωριανούς του είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το πιστέψει κάποιος.

 Ένα από τα παιδιά που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ και καταδικάστηκαν για τον χαμό του Άλεξ βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα. Ο Αλέξανδρος “έσπασε” τη σιωπή του και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα τα συναισθήματά του και πως εξελίχθηκε η ζωή του μέσα σε αυτά τα χρόνια καθώς οι συνέπειες της πράξης αυτής ήταν πολύ σοβαρές και για τον ίδιο.

“Τον έβλεπα συνέχεια στα όνειρά μου μετά. Έβλεπα το περιστατικό, όταν έπεσε από τα σκαλιά. Ήμουν 13 ετών τότε…” , ανέφερε στην Τατιάνα. Όταν έγινε το περιστατικό πήγαινε δευτέρα Γυμνασίου. Τελικά δεν έχει βγάλει ούτε το Γυμνάσιο αφού, όπως εξηγεί στην εκπομπή, τα παιδιά στο σχολείο που πήγαινε τον αναγνώρισαν και τον κορόιδευαν.

“Δεν μου μιλάγανε, δεν έκανα παρέα με κανέναν. Είσαι φονιάς μου έλεγαν…”, λέει. Άφησε το σχολείο και δούλεψε κάποια χρόνια στην οικοδομή με τον μπαμπά του αλλά σήμετα είναι άνεργος.

Για το μοιραίο βράδυ περιγράφει: “Ήμασταν στην πλατεία. Περνούσε, τον βρίσαμε, μας έβρισε… «Τι κοιτάς ρε γυαλαμπούκα;», του είπαμε, «Σταματήστε ρε….», μας απάντησε… Αρχίσαμε να τον κυνηγάμε. Φτάσαμε στο δημαρχείο. Τον σπρώξαμε… Μετά έπεσε από τα σκαλιά. Την τρικλοποδιά έβαλε ο Έλληνας… Μετά άκουσε ένας ότι δεν χτυπάει η καρδιά του… Είναι νεκρός, μας είπε. Σκουπίσαμε τα αίματα και τον βάλαμε σε ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο… Την επόμενη μέρα πήγαμε στο σπίτι, είδαμε ότι δεν ζει και την τρίτη μέρα τον πήγαμε στο ποτάμι.”

Τέλος, ο Αλέξανδρος υποστηρίζει πώς ο παππούς και ο μεγάλος αδερφός των δύο Ελληνόπουλων, που ήταν εκείνο το βράδυ παρόντες, γνωρίζουν που βρίσκεται το άψυχο σώμα του Άλεξ.

Δείτε το βίντεο