«Ένα τραπέζι Ελλάδα» στο γραφικό Φισκάρδο

Στην Κεφαλονιά ταξιδεύει η Chef Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα» σήμερα στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το τραπέζι στήνεται στο γραφικό Φισκάρδο, παρέα με την Τασία Δενδρινού και τους κανταδόρους του Αργοστολίου. Στη συνέχεια κάνει βαρκάδα στα τιρκουάζ νερά της υπόγειας Λίμνης Μελισσάνης και μαγεύεται στη θέα του μοναδικού Μύρτου, της πιο πολυφωτογραφημένης παραλίας της Ελλάδας.

Πηγαίνει στα Ομαλά για να επισκεφθεί τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας και μας προτείνει κοτόπουλο με πιπεριές και σάλτσα κρασιού. Μαγειρεύει αχνιστό λαβράκι Κεφαλονιάς με σταφύλια και σως μουστάρδας, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, στην παραλία του Αθέρα. Σταματά στο όμορφο χωριό του Αγκώνα για να συναντήσει την φίλη της Αθηνά και να γευθεί την αληθινή κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα από τα χεράκια της μαμάς.

Γεύεται τις περίφημες αμυγδαλένιες μάντολες και γοητεύεται από τις ομορφιές του Αργοστολίου και το ταμπεραμέντο των ανθρώπων. Τέλος, επιστρέφει στην Αθήνα με επτανησιακό αέρα και προτείνει: ζεστή πατατοσαλάτα με μήλα, χοιρινό γύρο με σκορδοπίπερο στο φούρνο και κρέμα με καραμελωμένα σταφύλια & μάντολες.