Ένα τραπέζι Ελλάδα: Η Ντίνα Νικολάου προτείνει ένα εντυπωσιακό μενού

Σήμερα στις 20:00 στον ΣΚΑΙ.

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση η Chef Ντίνα Νικολάου και η εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα», παρουσιάζουν πεντανόστιμα πιάτα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

H Chef Ντίνα Νικολάου μένει στην όμορφη Αθήνα και μοιράζεται μαζί μας γιορτινές γεύσεις και αρώματα που φτάνουν στην πρωτεύουσα από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με φίλους και ξεκινά «το ταξίδι της».

Συναντά την απολαυστική Έφη Γιαλούση για να ανακαλύψει την Μυτιληνιά εκδοχή των εορτών. Σταματά στον Γρηγόρη Γαστεράτο για να απολαύσει ένα Κερκυραϊκό κέρασμα στο πνεύμα των ημερών και ανακαλύπτει τα Λασιθιώτικα Χριστούγεννα μέσα από τα χέρια και τις ιστορίες του Κρητικού Κωστή Κωστάκη.

Παρέα με τη διατροφολόγο Βάσια Μανίκα μας μαθαίνει την σημασία των ελληνικών τυριών στο γιορτινό τραπέζι και επιπλέον, προτείνει γιορτινές εκδοχές του αγαπημένου μας ψωμιού.

Και αφού προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, επιστρέφει στην κουζίνα της και μας προτείνει ένα εντυπωσιακό μενού: φουρνιστή γραβιέρα πανέ με κρύα σάλτσα βερίκοκου, κόκορα γεμιστό με πατάτες και λαχαριστό μιλφέιγ κάστανο!