Ένα πρόγραμμα… «απίστευτο» παρουσίασε ο ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σεζόν 2017-18!

ΑΝΤ1

Δείτε όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1! Φωτογραφίες!

Καινοτόμες τηλεοπτικές προτάσεις, ελληνικές παραγωγές σε μυθοπλασία, ψυχαγωγία, ενημέρωση, σατιρικές, οικογενειακές εκπομπές, ένα top ριάλιτι περιπέτειας και κορυφαίες ξένες ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, συνθέτουν μεταξύ άλλων το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για τη σεζόν 2017-18.

Με φανερά ανανεωμένο πρόσωπο, υποδέχθηκε ο ΑΝΤ1 τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2017-18, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Η φετινή τηλεοπτική πρόταση του σταθμού, αντανακλά την εξέλιξή του σε ένα κανάλι σύγχρονο σε όλα τα επίπεδα: τόσο στην εικόνα, όσο και στο περιεχόμενο. Η παρουσίαση προσέφερε μία πρώτη γεύση από το διαφορετικό και ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, που μας επιφυλάσσει φέτος ο ΑΝΤ1. Ένα πρόγραμμα γεμάτο καινοτόμες προτάσεις, δυνατές σειρές και πρωτότυπες παραγωγές.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι, Θοδωρής Κυριακού, ANTENNA GROUP CEΟ, Τάσος Μιχαλάκης, ANT1 TV CEO, Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing & Επικοινωνίας ΑΝΤ1 TV και Στρατής Λιαρέλλης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου προγράμματος παρευρέθησαν επίσης, πολλά στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και δημοφιλή πρόσωπα που πρωταγωνιστούν φέτος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και δημιουργοί των νέων σειρών και εκπομπών, γεμάτοι φρεσκάδα, ζωντάνια, δυναμισμό και φωτεινά χαμόγελα.

Ο Τάσος Μιχαλάκης, ANT1 TV CEO, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην εντυπωσιακή αρχή της παρουσίασης, μας περιήγησε στην τηλεοπτική χρονιά που έρχεται και δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρισκόμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε όχι απλά ένα πρόγραμμα, αλλά μία κατάθεση ψυχής από όλους τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Το 2016 ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά που χρειάστηκε από την ομάδα μας, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία, διαρκή δράση, ομαδική δουλειά και έξυπνες κινήσεις. Για το 2017, πραγματοποιήσαμε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών, στην παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος και συνεχίζουμε να δουλεύουμε αποφασιστικά και συστηματικά, με έμφαση στην καινοτομία, με θετική σκέψη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, στοιχεία που συνιστούν την προσωπικότητα του Ηγέτη και που θέλουμε να εκφράζουμε προς κάθε κατεύθυνση.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο και το πιο καινοτόμο πρόγραμμα, να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την επένδυση στα ψηφιακά μέσα, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε σύγχρονα, ποιοτικά προϊόντα που αγγίζουν τις καρδιές των τηλεθεατών μας, να αξιοποιήσουμε τη γνώση, την εμπειρία , την τεχνογνωσία που προέρχεται από την παρουσία και δράση του Ομίλου μας σε άλλες αγορές αλλά και από τη μακροχρόνια συνεργασία με τους μεγαλύτερους Ομίλους Μέσων στον κόσμο. Σε αυτή την κατεύθυνση και χτίζοντας με συνέπεια, θεωρούμε πως ο ορίζοντας μπροστά μας είναι ανοιχτός για νέα δημιουργικά χρόνια και πρωτοπόρες τηλεοπτικές προτάσεις που θα κερδίσουν κοινό και διαφημιζόμενους. Όλες αυτές οι δραστηριότητες, υποστηρίζονται από μια ομάδα, την ομάδα του ΑΝΤ1. Σήμερα βρισκόμαστε όλοι εδώ εξαιτίας ανθρώπων. Γιατί οι άνθρωποι είναι η πεμπτουσία αυτού που κάνουμε. Γιατί, That’s ANT1».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing & Επικοινωνίας ΑΝΤ1 TV, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο στρατηγικός σχεδιασμός που ακολουθήσαμε στον ΑΝΤ1, μας έφερε εδώ σήμερα για να σας παρουσιάσουμε το νέο μας πρόγραμμα. Ο ΑΝΤ1 είναι τα πρόσωπα που ανέλαβαν να υλοποιήσουν τα αποτελέσματα όλης της έρευνας, στην οποία επενδύσαμε για να αντιληφθούμε την πολυπλοκότητα της ελληνικής κοινωνίας και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του τηλεθεατή. Εκτός από τη συστηματική έρευνα, αυτό που μας διαφοροποιεί είναι η τόλμη, η φαντασία, η δημιουργικότητα, οι άνθρωποι πίσω από όλο αυτό το τεράστιο εγχείρημα, η καλύτερη ομάδα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το πρόγραμμα της φετινής σεζόν, θα ικανοποιήσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους εμπορικούς μας συνεργάτες. Έχουμε πραγματοποιήσει μία βαθιά ανανέωση στην πρωινή ζώνη που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, στη μεσημεριανή, με νέα παιχνίδια, επενδύσαμε σε μία εξαιρετική μυθοπλασία, λανσάροντας τρεις νέες σειρές με κυρίαρχο το συναίσθημα και τη χαρά, στο Nomads, ένα από τα πιο καινοτόμα ριάλιτι περιπέτειας διεθνώς. Στην ενημέρωση, επενδύσαμε σε σύγχρονο εξοπλισμό και σχεδιάσαμε ένα καινούριο μοντέλο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επεκτείναμε τη late night ζώνη με νέα προγράμματα και ετοιμάζουμε ένα κυριακάτικο σόου που στοχεύει στην οικογενειακή τηλεθέαση. Φέτος ταράζουμε τα νερά, δίνοντας έμφαση στην πολυμορφία, προσφέροντας ένα πλήρες, καινοτόμο και αξιόπιστο πρόγραμμα, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει μία νέα τηλεοπτική εμπειρία στον τηλεθεατή, ένα πρόγραμμα που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του τηλεθεατή. Γιατί αυτός είναι ο ΑΝΤ1».

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Γιάννη Λάτσιου, ακολούθησε η προβολή του βίντεο, που παρουσίασε όσα μας επιφυλάσσει ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κοινός παρονομαστής η σύγχρονη οπτική, η μοντέρνα αισθητική και η ποιότητα. Μεγάλα ονόματα, καταξιωμένοι επαγγελματίες και νέοι, ταλαντούχοι άνθρωποι συνεργάζονται φέτος, για να ανεβάσουν τον πήχη πολύ ψηλά σε όλες τις παραγωγές. Αναλυτικά, ο ΑΝΤ1 θα μας προσφέρει:

1| Ειδήσεις & Ενημέρωση:

ANT1 News:
Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20.00, οι Ειδήσεις έχουν το πρώτο λόγο. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων θα είναι κοντά μας φέτος, πιο ανανεωμένο από ποτέ, σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικού και γραφικών, για να μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία.
Μαζί με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών, στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη και την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα, ο ΑΝΤ1 μας ενημερώνει πολύπλευρα για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ:
Η πιο δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με τον Γιώργο Παπαδάκη, βρίσκεται κοντά μας και φέτος, καθημερινά στις 07.00, ανανεωμένη, με πρωτοποριακές ιδέες και υπόσχεται μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σεζόν, για την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών.
Με επίκεντρο τον πολίτη, ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του, Ντίνος Σιωμόπουλος και Μπάγια Αντωνοπούλου, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας και θα «φωτίζουν» σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα. Ακόμη, στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», σημαντικοί καλεσμένοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ:
Από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 09.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η επιτυχημένη εκπομπή «Υγεία Πάνω απ’ Όλα», με τη Φωτεινή Γεωργίου, βρίσκεται κοντά μας, με τις καλύτερες συμβουλές και τα πιο χρήσιμα μυστικά υγείας, ευεξίας κι ομορφιάς.
Με νέες ενδιαφέρουσες ενότητες και σημαντικές έρευνες που φέρνουν στο φως νέα δεδομένα για την υγεία, η εκπομπή «Υγεία Πάνω απ’ Όλα»,, θα μας προσφέρει και φέτος την πιο έγκυρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική αλλά και στην ψυχολογία.

VICE:
Το VICE, το πιο επιτυχημένο νεανικό Μέσο ενημέρωσης παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα, επανέρχεται τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 με εκπληκτικά ντοκιμαντέρ, από ολόκληρο τον κόσμο και με αποκλειστικές εγχώριες έρευνες.Τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του ελληνικού γραφείου του VICE που σημειώνουν εντυπωσιακές τηλεθεάσεις, ξεχωρίζουν από όλα τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης για το περιεχόμενο, το ύφος και την ποιότητα της παραγωγής τους.Κι αυτή τη σεζόν, οι δημοσιογράφοι του VICE θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για να καταγράψουν ιστορίες που σπανίως βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Ερευνητική δημοσιογραφία, πολιτισμός, τέχνες, συνεντεύξεις με προσωπικότητες που έχουν στιγματίσει την εποχή μας, το VICE θα συνεχίσει να καταγράφει την πραγματικότητα όπως είναι.

2| Ψυχαγωγία:

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ:
Οι ειδικοί συστήνουν ένα ολοκληρωμένο ΠΡΩΙΝΟ για να ξεκινήσουμε σωστά την ημέρα μας. Στον ΑΝΤ1 γνωρίζουμε τη συνταγή για να σας προσφέρουμε όχι ένα ακόμα πρωινό.. αλλά «Το Πρωινό», που επιστρέφει για ακόμη μία σεζόν!
Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 10.00, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της, βρίσκονται κοντά μας καθημερινά, με ένα «πρωινό» πιο ανανεωμένο από ποτέ. Φρέσκο, με μοντέρνες ιδέες και σε καινούριο πλατό, ενδιαφέρουσες ενότητες και νέα πρόσωπα, ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα
μας ορεξάτοι, με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση.

  
ROUK ZOUK:
Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, είναι κοντά μας για 2η σεζόν, από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 15.00 και κάθε μέρα, στον ANT1, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, αγκαλιάστηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό και είναι κοντά μας και φέτος με περισσότερες και πιο fun «ρουκζουκοστιγμές».

STILL STANDING:
O ΑΝΤ1 παρουσιάζει για τη νέα σεζόν ένα ολοκαίνουριο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με τίτλο, “Still Standing”, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και προβάλλεται καθημερινά στις 18.00, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.
Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι,έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι, το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση, θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό».

NOMADS:
Ο ΑΝΤ1 έρχεται τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21.00 και καθημερινά, με το Nomads, την απόλυτη τηλεοπτική πρόταση δράσης και περιπέτειας που θα καθηλώσει, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ένα καθημερινό, εκρηκτικό ριάλιτι περιπέτειας, γεμάτο ανατροπές, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα, πανέμορφα και εξωτικά μέρη του πλανήτη. Ό,τι πιο δυνατό είδαμε ποτέ!
Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.
Οι παίκτες θα ζήσουν μία περιπέτεια που θα δοκιμάσει τις σωματικές, ψυχικές τους αντοχές αλλά και τις κοινωνικές τους δεξιότητες, καθώς θα έρθουν σε επαφή με τους ιθαγενείς και θα κληθούν να προσαρμοστούν στην τοπική κουλτούρα. Κάθε μέρα στο Nomads είναι και μία μάχη, γεμάτη προκλήσεις και μία περιήγηση στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ:
Το Ράδιο Αρβύλα, η κορυφαία για μια δεκαετία εκπομπή του ΑΝΤ1, βρίσκεται στην 11η πλέον σεζόν της! Όπως ανακοίνωσε στο κλείσιμο της περσινής σεζόν, ο δημιουργός της εκπομπής Αντώνης Κανάκης, το Ράδιο Αρβύλα από φέτος, θα αποτελεί τηλεοπτικό special event.Η πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική σάτιρα στα καλύτερα της, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, όποτε η επικαιρότητα το απαιτεί, με τον Αντώνη Κανάκη στο τιμόνι, στη σκηνοθεσία και αρχισυνταξία της εκπομπής και μαζί του, οι Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος.
LATE NIGHT ME TON ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ:
Στο late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη σεζόν με παλιές αλλά και νέες εκπομπές. Νέα προσθήκη, το ολοκαίνουριο talk show έκπληξη με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νικολέττα Ράλλη, το οποίο έρχεται αυτό τον Οκτώβριο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, θα παρακολουθήσουμε ένα διαφορετικό φορμάτ από τα καθιερωμένα, με σχολιασμό επικαιρότητας, μία ευρεία θεματολογία, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, ανατρεπτικές ενότητες, σάτιρα και «τρολάρισμα», με τον πιο ευφάνταστο τρόπο από τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του.

 

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:
Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και guest star τον Δημήτρη Σταρόβα, τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, θα βρίσκεται κοντά μας και αυτή τη σεζόν και συγκεκριμένα το 2018, για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία βραδινή συντροφιά. Στο φετινό Τhe 2night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα συναντήσει πρόσωπα που δε διστάζουν να αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους και τα πιο ένοχα ή αθώα μυστικά τους! Χιούμορ, γέλιο, μουσική, συγκίνηση, αυτοσαρκασμός αλλά και νέα παιχνίδια έκπληξη, έρχονται για να «αναστατώσουν» τα βράδια μας και να τα μετατρέψουν σε απολαυστικές νύχτες, γεμάτες μοναδικούς καλεσμένους και αξέχαστα στιγμιότυπα.

“MY WAY”:
Η πιο ξεχωριστή και άκρως «γευστική» τηλεοπτική εκπομπή, “My Way”, θα βρίσκεται κοντά μας και αυτή σεζόν στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι. Guest star, ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γρηγόρης και ο Έκτορας θα μας οδηγήσουν μέσω της βέσπας τους, το σήμα κατατεθέν της εκπομπής, σε ακόμη περισσότερα γευστικά μονοπάτια. Οι δύο φίλοι που τους δένει η αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και η καλή αίσθηση του χιούμορ, θα μπλέξουν πάλι τις κουζίνες όλου του κόσμου, σε ένα θεότρελο οδοιπορικό.
Στόχος τους είναι ν’ ανακαλύψουν και να προτείνουν στο κοινό, κρυφές γωνιές της πόλης με καλό αλλά και ιδιαίτερο φαγητό.

SUNDAY NIGHT LIVE:

Ο ΑΝΤ1 επενδύει φέτος και στην Κυριακάτικη prime time ζώνη. Aυτή τη σεζόν, κάθε Κυριακή θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το Sunday Night Live, ένα κορυφαίο, ζωντανό, family, entertainment show, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ένα “variety” πρόγραμμα, πολυεπίπεδο, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση και δράσεις εκτός και εντός studio. Γρήγορο, διασκεδαστικό, γεμάτο παιχνίδια, πλούσια δώρα, εκπλήξεις, φάρσες, και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, σε ξεχωριστές live εμφανίσεις. To πιο “feel good”, variety live show, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν.

CELEBRITY TRAVEL:
Ο ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν μας ταξιδεύει και μας παρουσιάζει, μία ολοκαίνουρια «ταξιδιάρικη» εκπομπή, το Celebrity Travel, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.
Σε κάθε επεισόδιο, ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel, μαζί με έναν νέο καλεσμένο, θα επισκέπτονται έναν καινούριο προορισμό. Θα αποκαλύπτουν τα μυστικά κάθε πόλης, θα δοκιμάζουν την τοπική κουζίνα, θα ψωνίζουν στις αγορές και θα συλλέγουν όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούμε, όσοι σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε. Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τη celebrity παρέα του, ανακαλύπτει άγνωστες πτυχές, τοπ προορισμών σε όλο τον κόσμο και μας τους συστήνει με άλλη ματιά.

3| Μυθοπλασία:

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ – ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19.00

Ένα μοντέρνο παραμύθι για ένα μοιραίο έρωτα γεμάτο μυστικά, διλήμματα, σημερινούς ήρωες και κρυφούς «δράκους». Μια σειρά γεμάτη έρωτα, γέλιο, συγκίνηση και απροσδόκητες εξελίξεις.
Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) είναι μια 19χρονη κοπέλα γεμάτη όνειρα για το μέλλον, ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα! Μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα. Η Ζωή θα μείνει έγκυος με σπερματέγχυση που προοριζόταν για άλλη γυναίκα. Ο Άρης (Αποστόλης Τότσικας), πλούσιος, ωραίος και παντρεμένος, δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. Η μοίρα θα παίξει ένα παιχνίδι που θα αλλάξει τις ζωές και των δύο για πάντα.

«ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ» – ΝΕΑ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23.00

Πέντε «χωρισμένοι» και εντελώς διαφορετικοί άντρες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να ζήσουν επιτέλους την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία;
Στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, πρωταγωνιστούν το γέλιο και το συναίσθημα, σε ιστορίες «χωρισμού» και καθημερινής τρέλας. Άνδρες και γυναίκες σε περιπέτειες, με κοινό παρονομαστή τις μεταξύ τους σχέσεις!
Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» έρχεται αυτό τον Οκτώβριο και μας θέτει ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει και πάντα θα απασχολεί τα δύο φύλα. Αποτελεί αφορμή για ατέλειωτες συζητήσεις, προβληματισμούς αλλά και πολύ γέλιο… Δέσμευση ή ελευθερία; Ιδού η απορία!

«4xxx4» – ΝΕΑ ΚΟΜΕΝΤΙ:
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23.00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Τέσσερις σύγχρονες γυναίκες. Τέσσερις αχώριστες φίλες. Τέσσερις ξεχωριστοί άντρες. Τέσσερις «δύσκολες» σχέσεις. Ένα στοίχημα πρόκληση για την αγάπη, τη φιλία, τις σχέσεις και την απιστία που όμως θα αποδειχτεί επικίνδυνο και παράτολμο.
Μυστικά και ψέματα, μπερδεμένα συναισθήματα, ανάγκη για αγάπη αλλά και επιβεβαίωση. Το στοίχημα θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Θα απατήσουν, θα απατηθούν, θα πληγώσουν και θα πληγωθούν, σ’ ένα μπλεγμένο ερωτικό γαϊτανάκι που θα κάνει τους ήρωές μας να αναθεωρήσουν όσα πίστευαν για τις σχέσεις και το αιώνιο ζήτημα της μοιχείας..

Στο «4xxx4, ο θεατής παρακολουθεί καρέ καρέ, τέσσερις σχέσεις που θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου. Θα αντέξουν; Υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών; Έχουν εμπιστοσύνη οι γυναίκες στους άντρες; Οι σχέσεις των ζευγαριών βασίζονται στο σεξ; Υπάρχει μονογαμία ή η απιστία είναι στο DNA μας;

Τελικά μήπως η απιστία είναι και αυτή μια ιστορία αγάπης;

ΞΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1:

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στις οθόνες μας και αυτή τη σεζόν, τις μεγαλύτερες επιτυχίες του παγκόσμιου σινεμά, ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, μαζί με τα πιο μεγάλα ονόματα!
Σε Α’ τηλεοπτική προβολή, θα απολαύσουμε ταινίες, που έσπασαν διεθνώς τα ταμεία, για μικρούς και μεγάλους φίλους, παρέα με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μεγάλης οθόνης. Αυτή τη σεζόν υποδεχόμαστε ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές, συναρπαστικές ξένες ταινίες για όλα τα γούστα, παρέα με τους μεγάλους αστέρες της μεγάλης οθόνης.

Με πρωτότυπα concept, καινοτόμες προτάσεις, νέα παιχνίδια, σειρές, shows και πολλά υποσχόμενα πρότζεκτ στο πρόγραμμά του, ο ΑΝΤ1 σας περιμένει όλους σε μία γεμάτη και πλούσια τηλεοπτική σεζόν!
Γιατί… That’s ANT1!