Η Έλσα Τόλη μιλά για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και την επίσκεψη της στο νοσοκομείο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Τι λέει για την ψυχολογική κατάσταση της συζύγου του;

Η Έλσα Τόλη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Αποκαλυπτικά μίλησε για την επίσκεψη της στο νοσοκομείο, πως είναι ψυχολογικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και τι γνωρίζει για το συμβάν ο μικρός γιος τους.

Είχατε κάποια ενημέρωση από τους γιατρούς ή την σύζυγο του;

«Από τους γιατρούς δεν γίνεται. Από την σύζυγο του. Περιμένουμε, είναι πολύ αισιόδοξη όπως όλοι. Προσευχόμαστε και είμαστε αισιόδοξοι γιατί είναι ένας άνθρωπος νέος, δυνατός, με θέληση. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα είναι κοντά μας.»

[dfp_ads id=236982]

Η ψυχολογική κατάσταση της συζύγου του κυρίου Αγγελίδη πως είναι, εσείς που την είδατε από κοντά πως ήταν.

«Πιο καλά από ότι φανταζόμουν γιατί έτσι πρέπει να είναι σε αυτές τις στιγμές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορούμε να δίνουμε δύναμη στον άνθρωπό μας ο οποίος το έχει πραγματικά ανάγκη. Στέκεται δυνατή και έχει πολλούς ανθρώπους που στέκονται δίπλα της. Ξέρει ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για τον Κωνσταντίνο γιατί ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και είναι. Η κοπέλα παλεύει και η οικογένειά του».

Ως μητέρα προς μητέρα, εσείς απέναντι στην Εβελίνα, συζητήσατε τι έχει πει στον μικρό;

«Δεν το είπα στην ίδια, με τον πατέρα της λίγο που μίλησα λίγο. Νομίζω ότι προσπαθούν ο μικρός να μην μάθει κάτι. Είναι μόλις 6 χρονών, δεν χρειάζεται νομίζω».