Ελπίδες για το βραδινό πρωτοχρονιάτικο σόου του Μάρκου Σεφερλή

Εδώ και λίγες ώρες οι υπεύθυνοι του MEGA επανεξετάζουν το ενδεχόμενο να βγει τελικά ο πρωτοχρονιάτικος Μάρκος Σεφερλής...

Όπως είχα γράψει πριν λίγα εικοσιτετράωρα η σκέψη των υπευθύνων του Megaλου καναλιού, να βγάλει ένα βραδινό πρωτοχρονιάτικο σόου με τον Σεφερλή και την ομάδα του «Mega με μία» είχε ναυαγήσει. Το ότι δε θα έβγαινε βραδινό, ήταν σαφές και αποφασισμένο. Αυτό όμως μέχρι χθες.

Καθώς φαίνεται, τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το κανάλι της Μεσογείων δείχνει να επανεξετάζει την πιθανότητα, τελικά το σόου να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος που τους έκανε να ξαναδούν την πιθανότητα να βγει «αέρα» ο πρωτοχρονιάτικος Μάρκος, ωστόσο χθες το βράδυ έγινε η πρώτη «κρούση» στους συντελεστές και την ομάδα του «Mega με μία», με σκοπό να δουν εάν μπορεί τελικά να υλοποιηθεί.
Τι εννοώ με αυτό; Πολύ απλά, το σόου που θα βλέπαμε το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς θα ήταν μαγνητοσκοπημένο και είχε οριστεί σαν ημερομηνία εγγραφής η Τρίτη 16 Δεκεμβρίου.

Φυσικά η εγγραφή ακυρώθηκε μετά την απόφαση του καναλιού να μην βγει το σόου,όπως και οι καλεσμένοι αλλά τώρα, μετά την νέα απόφαση των υπευθύνων να προσπαθήσουν ώστε το σόου να βγει, θέλουν να δουν αν μπορούν να το υλοποιήσουν , να κανονίσουν νέους καλεσμένους και  βάρδια για την εγγραφή.

Έτσι, οι πληροφορίες μου λένε, ότι σήμερα ενημέρωσαν την ομάδα της εκπομπής και τους συντελεστές ότι υπάρχει πιθανότητα εγγραφής την επόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί αν τελικά θα πραγματοποιηθεί, κάτι που θα μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

Παυλίνα Ντάσιου

___