Ελλήνων Γεύσεις …για ερωτευμένους

Η σεφ Ντίνα Νικολάου, με την εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις», με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, δίνει ιδέες για να γευτεί κανείς τον έρωτα μέσα από μια βόλτα στις όμορφες γωνιές της Αθήνας, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι φροντίζει να ετοιμάσει ένα γεύμα για δύο, μέσα στο πνεύμα του ρομαντισμού και πάντα με ερωτική διάθεση. Για πρώτο πιάτο, ετοιμάζει μια παθιασμένη τραγανή τάρτα με καραμελωμένα παντζάρια που είναι η τέλεια αρχή για τον ουρανίσκο.

Συνεχίζει μαγειρεύοντας ένα κριθαρότο με γαρίδες που είναι άκρως αφροδισιακό και κλείνει με ένα γλυκό, στο χρώμα του πάθους: Ένα cheesecake με μπανάνες και δροσερά κόκκινα φρούτα.

Και μετά ξεκινάει την περιπλάνησή της στην Αθήνα για να ανακαλύψει μέρη και να προτείνει τρόπους να γίνει η μέρα αυτή, αλλά και κάθε μέρα, ξεχωριστή για τον καθένα! Αφετηρία ένα ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας, που έχει γλυκάνει γενιές και γενιές.
Περπατώντας στο ιστορικό κέντρο, πηγαίνει σε ένα παντοπωλείο που φέρνει τους ανθρώπους της πόλης κοντά σε παραδοσιακά αλλά και βιολογικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι και φτιάχνουν ένα υπέροχο καλάθι, για ένα ξεχωριστό ρομαντικό πικ νικ για δύο.
Και κάτω από την Ακρόπολη, στην πλατεία Αβησσυνίας, ξεναγεί τον τηλεθεατή σε ένα κλασσικό στέκι, με ιστορία τριάντα χρόνων, ελληνική κουζίνα και θέα μαγευτική που εμπνέει τον έρωτα!