Η Ελληνοφρένεια έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha

Ελληνοφρένεια

Ανανεωμένη, καυστική και πάντα επίκαιρη…

 

Η «Ελληνοφρένεια» ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν της, με τα πνεύματα οξυμένα ανάμεσα σε Τσολιά και Μπαλούρδο. Η κρίση στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης «χτυπά» και το φανταστικό κανάλι του Μπαλούρδου. Με απόφαση της ιδιοκτησίας, ο Μπαλούρδος παύεται, φέτος, από τη θέση του Διευθυντή Ενημέρωσης, γεγονός που ο ίδιος δεν το αντιμετωπίζει και τόσο ψύχραιμα. Πόσο μάλλον που τη θέση του διευθυντή αναλαμβάνει συνάδελφος από την αίθουσα σύνταξης! Οι πολιτικές του πεποιθήσεις και η πίστη του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κλονίζονται…

[dfp_ads id=236982]

Σε αυτά τα δύο «χτυπήματα» της μοίρας έρχεται να προστεθεί η πρόσληψη του Τσολιά στο κανάλι, ως δημοσιογράφου πρώτης γραμμής. Ο Εμφύλιος είναι αναπόφευκτος. Δυο Ελληνόπουλα, καθαρόαιμα αρσενικά, με συγκρουσιακό ταπεραμέντο, προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους στον δύσκολο στίβο της δημοσιογραφικής καταξίωσης.

Μέσα σε όλα αυτά, ανατρεπτικά βίντεο, καλεσμένοι στην αίθουσα σύνταξης, συναντήσεις με πρόσωπα έκπληξη, συνθέτουν και ανασυνθέτουν τα όρια της τηλεόρασης και της σάτιρας.