Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει ότι μπήκε σφήνα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και τάραξε το τοπίο!

Δείτε το βίντεο!

Μπορεί να απέχει τώρα από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά μετά από αρκετά χρόνια παραμονής της σε αυτό, έχει ζήσει κι έχει δει πολλά που συμβαίνουν…

Ο λόγος για την Κατερίνα Λάσπα που μιλά στο Γιώργο Σατσίδη για τις ίντριγκες στα παρασκήνια, την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη – που κατέληξε στα δικαστήρια – αλλά και τον πόλεμο που δέχτηκε. Η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Movies and stars» του MTV που θα προβληθεί αύριο στις 8 το βράδυ, τα είπε όλα!

«Οι ίντριγκες υπάρχουν ακόμα και στον ιατρικό σύλλογο με καινούργιους ιατρούς και εκπαιδευόμενους. Έχει να κάνει με την ποιότητα του ανθρώπου, που έχει διαγράψει μία πορεία, αν θέλει να δώσει τόπο και να βοηθήσει κάποιους νέους. Υπάρχουν κάποιοι καταξιωμένοι και παρουσιαστές και διευθυντές προγράμματος και παραγωγοί που εντοπίζουν ανθρώπους νέους τους βοηθούν κτλ κτλ. Υπάρχουν και άλλοι που σαφώς δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, θέλουν όλο το χώρο δικό τους θεωρούν ότι η αιωνιότητά τους περνά μέσα από την τηλεοπτική οθόνη τους και όλη τους η ταυτότητα είναι αυτό που κάνουν στο γυαλί», λέει η Κατερίνα Λάσπα στο Γιώργο Σατσίδη, τονίζοντας πως…

«όλοι έχουμε δει κοράκια να εμφανίζονται στη ζωή μας. Αν καθόμουν σπίτι μου ποιος θα είχε ασχοληθεί μαζί μου; Σε μένα συνέβησαν τα πράγματα αντίστροφα. Με έφεραν από το πουθενά. Μπήκα σφήνα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και εκπομπές και κάπου εκεί, ταράχτηκε το τοπίο. Δεν άρεσε σε όλους και ο καθένας προφυλάσσει τη δουλειά του με τον τρόπο του. Αυτό είτε το αντέχει το στομάχι σου είτε όχι. Αν δεν σου ταιριάζει βγάζεις το σκασμό. Εγώ έκανα ησυχία και παρακολουθούσα. Δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με τη δουλειά μου. Έβγαζαν ένα πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό από αυτό που είμαι. Μια άλλη Κατερίνα. Ειδικά για ένα καινούργιο πρόσωπο που δεν το ξέρει ο κόσμος, αν γραφτεί κάτι γίνεται σεντόνι, ειδικά αν δεν φροντίσεις εσύ να το διορθώσεις».

Χαρακτηριστικό είναι όταν η παρουσιάστρια θυμάται πως «έχουν γράψει να τα μαζέψω να πάω σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, και να μην ξανακάνω τηλεόραση. Παλιά στεναχωριόμουν, δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Οι συγκυρίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, ήμουν αρκετά ανέτοιμη να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη επιτυχία από το πουθενά. Αν είχα την εμπειρία και τους ανθρώπους που έπρεπε, θα το διαχειριζόμουν πιο σωστά. Έχω ωριμάσει, έχω τεράστια εμπειρία, ζυγίζω καλύτερα τα πράγματα, σκέφτομαι δυο φορές. Λέω το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο. Τότε ήμουν σίφουνας. Έχω εισπράξει όμως και πολλές συγνώμες».
 


 

Τι γίνεται όμως, με την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη; Θα πήγαινε καλεσμένη στην «Ελένη»;

Όπως η Λάσπα λέει «δεν έχω δεχτεί πρόσκληση από την Ελένη. Θα το σκεφτώ αν θα πάω αν με προσκαλέσει. Είναι πάρα πολύ γεμάτη η ζωή μου και τα επαγγελματικά μου σχέδια, που δεν είναι θέμα θυμού, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ήταν ένα δυσάρεστο συναίσθημα. Δικομανής δεν είμαι! Βαριέμαι απίστευτα αυτές τις διαδικασίες γιατί είναι πολύ χρονοβόρες, όμως κάποιες φορές δεν έχεις άλλη επιλογή για να λύσεις αυτά τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος με καλή διάθεση, δεν βλέπω ούτε φαντάσματα ούτε εχθρούς. Άνθρωποι που ίσως με έχουν βλάψει, τελικά μου έχουν κάνει καλό. Νιώθω πολύ δυνατή. Δεν μπορώ να σκεφτώ εκδικητικά, υπάρχει μια μαθηματική ισορροπία των πραγμάτων, δεν θέλω να χάνω ενέργεια».

Επίσης, στη συνέντευξή της στο Γιώργο Σατσίδη, η Κατερίνα Λάσπα μιλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια αποκαλύπτοντας πως «οι στόχοι μου είναι πολύ συγκεκριμένοι. Η τηλεόραση δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί μου. Υπάρχει ενδιαφέρον, κάποια πράγματα έπρεπε ήδη να έχουν βγει στον αέρα. Δύο – τρεις παραγωγές δεν βγήκαν στον αέρα λόγω οικονομικών. Δεν θα έκανα τα πάντα για να βγω. Είναι δύσκολο το τοπίο. Είμαι ευτυχής, χαίρομαι πολύ το παιδί μου, το ζω, είναι το γούρι μου. (γελώντας) Έχω ρεύμα και το ξέρω. Έχει διατηρηθεί το ενδιαφέρον στο πρόσωπό μου. Όταν έχω ένα τηλεοπτικό προϊόν στα χέρια μου, ναι να μιλήσω. Θεωρώ περιττό να μιλήσω για κάτι έξω από αυτό. Υπάρχουν δύο πρότζεκτ που θα ήθελα να παρουσιάσω, το ένα είναι δικό μου το άλλο είναι απέξω. Αν είχα τη δυνατότητα επιλογής, θα επέλεγα κάτι εβδομαδιαίο σε σχέση με το καθημερινό. Κάτι πολύ διαφορετικό και ανατρεπτικό»

Δείτε όσα εξομολογήθηκε: