Έλληνας τραγουδιστής: «Πήρα 70 εκατ. δραχμές προκαταβολή για συναυλίες»!

«Τότε, 15 εκατομμύρια τα είχα για καραμέλες, να τα μοιράζω στους φίλους μου»!

Ο Βασίλης Τερλέγκας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων για τα “τρελά” λεφτά που έβγαζε κάποτε, αλλά και για το νησί που ήταν να αγοράσει, αλλά βαρέθηκε να περιμένει γιατί η υπόθεση κόλλησε στο Υπουργείο Άμυνας.

«Είχα πάρα πολλά λεφτά γιατί δεν προλάβαινα να τα μαζέψω. Μέχρι που τα έφαγα γιατί ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Τα έφαγα και τώρα ζω με όποιο μεροκάματο πάω και κάνω, αλλά το κάνω με χαρά. Προτιμώ αυτή τη ζωή γιατί η άλλη η ζωή με τα χρήματα είναι πολύ δύσκολη. Σε ένα ξενοδοχείο βρέθηκα με 70 εκατ. δραχμές τότε μεταξύ Έδεσσας και Θεσσαλονίκης. Και λέω “τι είναι αυτά;”, ρώτησα τον μάνατζερ και μου λέει ότι είναι οι προκαταβολές των συναυλιών. Του λέω “και τι θα τα κάνω;”. Μου λέει “δικό σου το πρόβλημα”. Και πήρα το σπίτι μου, αλλά το μετάνιωσα. Θα μπορούσα να ήμουν στα Καλάβρυτα, στο χωριό μου και να έχω ένα ωραίο σπιτάκι του πατέρα μου. Για το μόνο που είμαι ευχαριστημένος είναι οι πανάκριβες κιθάρες μου, τα πανάκριβα όργανά μου και το πανάκριβο στούντιό μου. Αυτά με ευχαριστούν, αυτά με γεμίζουν».

Για το νησί που θα αγόραζε: «Μου έγινε η πρόταση και τότε εγώ 15 εκατ. τα είχα καραμέλες, για τους φίλους μου, να τα μοιράζω στους συγχωριανούς μου. Ήταν νησί 400 στρεμμάτων στις Εχινάδες νήσους. Είχα δώσει προκαταβολή, αλλά κόλλησε στο Υπουργείο Άμυνας. Το Υπουργείο αργούσε κι εγώ βαρέθηκα. Σχεδόν το είχα πάρει, αλλά αργούσε το Υπουργείο και το παράτησα».