Ellen DeGeneres για τα Όσκαρ: «Είναι καλό να κάνεις κάτι που σε τρομάζει»

Στην αρχή είχε πει όχι για την παρουσίαση των Όσκαρ

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη της στο Parade μιλά για το σινεμά που υπήρξε πάντα μεγάλη της αγάπη και πηγή έμπνευσης αλλά και για το λογικό άγχος που έχει ως οικοδέσποινα των φετινών Όσκαρ που θα απονεμηθούν απόψε το βράδυ. 

«Είναι δύσκολο να μην είσαι αγχωμένος, ειδικά όταν έρχεσαι αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με τόσα μεγάλα ονόματα που είναι υποψήφια. Υπάρχει τόσο πολύ άγχος εκεί μέσα που σου μεταδίδεται κι εσένα» λέει η Elen που φυσικά γνωρίζει καλά, αφού η κωμικός είχε παρουσιάσει τα Όσκαρ και το 2007 και μάλιστα με τρόπο τόσο επιτυχημένο που της έδωσε και μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

Παρόλα αυτά δεν είχε καμία διάθεση να αναλάβει και πάλι την παρουσίαση της διοργάνωσης και έτσι αρχικά είπε όχι. «Όλοι όσοι εργάζονται μαζί μου νόμιζαν πως είμαι τρελή. Αλλά η Portia με την οποία ζω, ήταν με το μέρος μου γιατί σκεφτόταν πως ούτε εκείνη θέλει να το περάσει γιατί θα είμαι αγχωμένη». Αλλά τελικά η αγαπημένη περσόνα της αμερικανικής – και όχι μόνο – τηλεόρασης είπε το ναι: «Σκέφτηκα «Εντάξει, ας τρομάξω ξανά τον εαυτό μου. Είναι καλό να κάνεις κάτι που σε τρομάζει»

Δείτε το promo με τον Jimmy Kimmel για τα Όσκαρ: