Ελλάδα – Εσθονία: Μοναδικός στόχος η νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Την Πέμπτη στις 21:45 στον ΣΚΑΙ.

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έρχεται αυτή την Πέμπτη στις 21:45 ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λίγες ημέρες πριν από τον καθοριστικό αγώνα με το Βέλγιο, η Ελλάδα υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Εσθονία, με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπορεί να της στοιχίσει ακριβά στην τελική ευθεία των European Qualifiers.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ».  Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Μανώλης Σφακάκης θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα. Θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων από τον Νίκο Σταματέλο και τον Αρη Τσιάρα που θα αναλάβουν το ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου και θα παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των προπονητών και την αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Σταφυλίδη.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα παρελάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκονται η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης. Με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα ζήσουμε λεπτό προς λεπτό το τρίτο ημίχρονο του ματς μέσα από τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μετά θα προβληθούν στιγμιότυπα από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας, καθώς και τα γκολ από όλους τους αγώνες της βραδιάς για τα European Qualifiers.

Ένα χορταστικό ποδοσφαιρικό τετράωρο σε γαλανόλευκο φόντο, αυτή την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στον ΣΚΑΪ.