Ελισάβετ Μουτάφη: Το ατύχημά της στο θέατρο που έκανε τον κόσμο να “παγώσει”

«Έπεσα από τη σκάλα στη γενική πρόβα και...»

Για το ατύχημα που έπαθε στη γενική πρόβα της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε, μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός έπεσε από τη σκάλα και έσπασε δύο πλευρά, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και τις επόμενες ημέρες έπαιζε με ενέσεις.

«Έσπασα δύο πλευρά. Εντάξει, ο θεατρικός κόσμος το ξέρει γιατί αυτά μαθαίνονται κατευθείαν. Δυστυχώς έπεσα από τη σκάλα στη γενική πρόβα, έχασα την ισορροπία μου πάνω στο σκηνικό και ταβλιάστηκα ανάσκελα. Επειδή ήταν γενική και είχε κόσμο, νόμιζαν ότι έσπασα τον αυχένα μου, ευτυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Και τράβηξα τον Άγγελο Μπούρα και έτσι όπως τον τράβηξα, ήρθε με τα πόδια του και μου έσπασε δύο πλευρά. Και δεν φταίει ο Άγγελος βέβαια και χτύπησε και το πόδι του.

Την ώρα που μου έσπαγε τα πλευρά, εγώ είδα όλους αυτούς που δεν ζουν, στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Όλους τους είδα. Δηλαδή τέτοιος πόνος και μετά ήθελα να συνεχίσω. Βγήκε η Μαρία Πρωτόπαππα έξαλλη και είπε “όχι, είσαι τρελή, θα πας στο νοσοκομείο”. Η Ελένη Κούρκουλα είχε ήδη καλέσει ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκείνοι τρόμαξαν πολύ, εγώ δεν καταλάβαινα τι γινόταν, ήμουν πολύ χαρούμενη. Έπαιζα με διπλές ενέσεις, αλλά αφού το έκανα κι αυτό στη ζωή μου…».