Ελεονώρα Μελέτη κατά Γιώργου Λιάγκα,«Η άποψη του κράτησε 20λεπτά, μια ολόκληρη ενότητα»

zp_24150_laigkas.jpg
«Ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει και ποικιλοτρόπως την απόφαση του Φώτη να αποκτήσει παιδί και μετά μιλούσε για ρατσισμό »

H Eλεονώρα Μελέτη σχολίασε τις σημερινές  δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη της Άσπας Τσίνας στην Ναταλία Γερμανού… «Χρονομετρήσαμε πόσο χρόνο κράτησε η άποψη του; Περίπου 20 λεπτά! Δηλαδή σχεδόν μια ενότητα. Μήπως κάνει πλάκα όμως; Γιατί τελευταία κάνουμε χιούμορ» τόνισε και συνέχισε…« Έγω συμφωνώ ότι υπάρχουν πρόσωπα τα οποία μπορεί να παρουσιάσουν ενδιαφέρον! Εμένα μου άρεσε η συνέντευξη της Άσπας Τσίνα στη Ναταλία, πολύ περισσότερο απ’ ότι θα μου άρεσε η συνέντευξη σε ένα πρόσωπο που είναι στην επικαιρότητα». 

Η  παρουσιάστρια μίλησε και για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου να αποκτήσει μωρό! «Είχε γίνει ένα ζήτημα τις προάλλες με αφορμή την απόφαση του Φώτη ν΄αποκτήσει ένα παιδί. Είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από μια εβδομάδα, διάβασα ένα editorial του Λιάγκα που μιλούσε για τον ρατσισμό, όπου έγραφε ότι ο Έλληνας είναι κομπλεξικός, δεν δέχεται τις απόψεις των άλλων και πρέπει να προσαρμόζεται! Και λέω δεν μπορεί να είναι αυτός ο Γιώργος Λιάγκας»

Δείτε όσα είπε

Διαβάστε ακόμα:

Έκρηξη της Φωτεινής για την Άσπα Τσίνα: «Θα της είχα χώσει μπουνιά»!

Εκτός εαυτού η Ελισάβετ Σπανού με την Άσπα Τσίνα: «Είναι για σφαλιάρες»!

 


close button

Κάντε Like: Zappit.gr στο Facebook