Ελεονώρα Μελέτη: Η πρόταση της για νέα εκπομπή στο STAR

Έχει συζητήσει με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς;

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλήσε στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι για το ενδεχόμενο μεταγραφής, αλλά και την εκπομπή που έχει προτείνει στο STAR εξάλλου όπως σας είχαμε γράψει και στο zappIT πριν αρκετό καιρό, η Ελεονώρα θα παραμείνει στο τηλεοπτικό της σπίτι.

Μέσα σε όλα αυτά ακούστηκε πως μετακομίζεις στο ΣΚΑΪ, κάτι που ξεκαθάρισες πως δεν ισχύει. Έχεις κάποια πρόταση που συζητάς;

Έχω μια δική μου νέα πρόταση, η οποία είναι έτοιμη, την έχω γυρίσει, την έχω μοντάρει και την έχω ολοκληρώσει, για να τη δείξω στο κανάλι μου, το Star.

Έχεις δηλαδή κάνει ένα νέο πιλότο;

Ναι, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος της πράξης, όχι της θεωρίας. Αν ήμουν εγώ εργοδότης, προϊστάμενος, θα ήθελα να δω ένα δείγμα. Είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Μακάρι να αρέσει στο Star, γιατί εμένα μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, η σταθερότητα. Και άμα τα βρούμε, πολύ ευχαρίστως. Διαφορετικά, θα υποχρεωθώ να μοιραστώ την ιδέα μου και με κάποιους άλλους. Όμως, είμαι αποφασισμένη να διεκδικήσω αυτό που θέλω.

Ιδανικά, δηλαδή, δεν θέλεις να συνεχίσεις αυτό που κάνεις;

Ναι, δεν είναι άλλωστε κάτι που έχω κρύψει από το σταθμό. Για μένα αυτός ο κύκλος έπρεπε να τελειώσει το πρωί. Κάναμε μια τεράστια επιτυχία. Προς το τέλος της Πρωινής Μελέτης, εγώ ένιωθα απόλυτα ικανοποιημένη και ήθελα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξω ένα νέο. Δεν είναι κάτι που το λέω τώρα, το έχω μοιραστεί με τους ανθρώπους που πρέπει από τότε. Απλά επειδή είμαι επαγγελματίας, έχω μια συμφωνία που έχει όρους, τους οποίους σέβομαι.

Αυτό που έχεις ετοιμάσει θυμίζει σε κάτι αυτό που κάνεις τώρα;

Καμία σχέση. Είναι κάτι που θέλω πολύ να βρει ένα τηλεοπτικό σπίτι, γιατί πραγματικά πιστεύω πως έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά, τόσο, που αν δεν βγει στην τηλεόραση, θα το βγάλω αλλού, στο Διαδίκτυο, ας πούμε.

Αν δεν τα έβρισκες με το Star ή με κάποιο άλλο κανάλι, εφόσον θέλεις να κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, και σταματούσες από την τηλεόραση, δεν θα σε πείραζε;

Ειλικρινά, μόνο οικονομικά θα μου στοίχιζε. Ακόμα κι αν μου έλεγαν «αυτό που θέλεις να κάνεις θα το παρουσιάζει κάποιος άλλος, αλλά θα το στήνεις εσύ», αν αυτός ο άλλος πληρούσε κάποιες προδιαγραφές που εγώ θα ήθελα για αυτή την ιδέα, θα το έκανα.

Με το ΣΚΑΪ δεν έχεις κάνει καμία συζήτηση;

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Και όταν λέω «δεν μιλάω», εννοώ πως δεν έχω κάνει ραντεβού. Γιατί τηλεφωνήματα για τη διαθεσιμότητά μου είχα και πέρσι και φέτος. Τηλεφωνήματα τύπου «μας ενδιαφέρεις και θέλουμε να κάνουμε ένα ραντεβού» έχουν υπάρξει και θα ανησυχούσα αν δεν υπήρχαν, αλλά δεν ανήκω σε αυτούς που λένε πως μιλάω με ένα σταθμό μόνο και μόνο επειδή έχει υπάρξει ένα διερευνητικό τηλέφωνο. Μιλάω σημαίνει κάνω ραντεβού, παρουσιάζω μια πρόταση ή μου παρουσιάζουν μια δική τους, συμφωνούμε και προχωρούμε ή δεν προχωρούμε στα ραντεβού. Το να πετύχω σε ένα εστιατόριο έναν άνθρωπο που δουλεύει σε ένα άλλο κανάλι και να με ρωτήσει μεταξύ αστείου και σοβαρού «τελικά φεύγεις ή δεν φεύγεις» και «έλα να τα πούμε» δεν είναι θέμα συζήτησης.

Είπες στο Πρωινό mou πως σε αυτό που θέλεις να κάνεις δεν έχεις τον πρώτο ρόλο. Τον έχει κάποιος άλλος, δηλαδή;

Όχι. Είναι πολλά άλλα σε πρώτο πλάνο, δεν έχει να κάνει με showbiz, lifestyle και πρόσωπα του θεάματος. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο στο ZappiT: Όλη η αλήθεια για τα επαγγελματικά σχέδια της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: «Μέσα μου έχει κλείσει ο κύκλος»

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για τις κριτικές: «Παίρνουν τη μαμά μου…»