Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει με νέα καθημερινή εκπομπή!

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με το Epsilon και τον Μένιο Φουρθιώτη!

Ελεονώρα Μελέτη και Μένιος Φουρθιώτης «αναμετρήθηκαν» τετ α τετ στα Αποκαλυπτικά, έβαλαν τέλος σε όλα τα σενάρια για τη συνεργασία τους, μίλησαν για το εξώδικο και έδωσαν και είδηση για μια νέα εκπομπή!

Σχετικά με το εξώδικο που είχε στείλει η παρουσιάστρια στο Espilon, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε: «Στην αρχική μας συμφωνία είχαμε πει ότι αν χρειαστεί και προκύψουν ανάγκες για το δελτίο, αν θέλω και μπορώ, να το κάνω. Στέλνεις το εξώδικο για να προειδοποιήσεις ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα και ενημερώνεις ότι γι’ αυτό που θα βγει στον αέρα δεν είσαι υπεύθυνη». Ο Μένιος Φουρθιώτης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Πήγες διακοπές, γύρισες και σου ζητήσαμε για λίγο καιρό ακόμα να συνεχίσεις, μέχρι την αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού. Εσύ είχες ζητήσει να κάνουμε κάποια πραγματάκια, που όμως δεν προλάβαμε και για να είσαι τυπικά καλυμμένη έστειλες το εξώδικο».

Για τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, η Ελεονώρα τόνισε: «Ούτε μου έγινε ποτέ πρόταση από τον ΣΚΑΪ, ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ με τον ΣΚΑΪ σε όλα τα χρόνια ύπαρξής μου σε αυτό τον χώρο. Δεν έχω έρθει ποτέ στη ζωή μου σε επαφή με στελέχη του ΣΚΑΪ». 

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ήρθε και η αποκάλυψη από τον Μένιο: «Να σημειώσουμε, ότι ο σταθμός, η διοίκηση και τα στελέχη, όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Ελεονώρα, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει σε καθημερινό. Θα είναι μια εκπομπή που ο κόσμος θα αγαπήσει πάρα πολύ».

https://www.youtube.com/embed/UCZtC7fefnc