Ελένη Βαΐτσου: Η ερώτηση για το «Μπρούσκο» που την εκνεύρισε

Ελένη Βαΐτσου

Τι συνέβη όταν ρώτησαν την Ελένη Βαΐτσου αν παραμένει στην σειρά;

«Υπάρχει περίπτωση να με καλέσανε κατά λάθος σήμερα. Δεν ξέρω, έτσι όπως με ρωτάτε αν θα παίζω… δεν είμαι εδώ;» σχολίασε η Ελένη Βαΐτσου την οποία οι δημοσιογράφοι συνάντησαν στην κινηματογραφική πρεμιέρα του 4ου κύκλου του Μπρούσκο στον κινηματογράφο Δαναό.

[dfp_ads id=236982]

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει από τις αρχές του χρόνου πως…: «Με έχει κουράσει η Κύπρος πολύ, το ότι λείπω τρία χρόνια από το σπίτι μου. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος και αυτό θα σκεφτώ πρώτα, αν αντέχω να το κάνω. Θέλω να τελειώσει όχι μόνο λόγω κούρασης, γιατί πιστεύω ότι έχει τόση επιτυχία που δεν θέλω να χαθεί. Δεν πρέπει να τελειώνει μια σειρά όταν πια δεν τη βλέπει ο κόσμος», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης της. Ωστόσο ο Ανδρέας Γεωργίου λίγο καιρό αργότερα είχε εξηγήσει πως αυτό ήταν μία κουβέντα που έκαναν μαζί πριν τα Χριστούγεννα, αλλά η αγάπη του κόσμου τους έκανε να αναθεωρήσουν.

Πάντως η Ελένη Βαΐτσου σε ερώτηση σχετική με το αν θα παίζει σε όλο τον 4ο κύκλο του Μπρούσκο, αρκέστηκε σε ένα ασαφές «Θα δείξει».