Ελένη Βαΐτσου: Πώς διαχειρίζονται οι γονείς της τις ερωτικές σκηνές στο «Μπρούσκο»;

Τι έχει αλλάξει στη ζωή της μετά την επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1;

Την Ελένη Βαΐτσου φιλοξένησε αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ η οποία μίλησε για την επιτυχία του «Μπρούσκο» αλλά και πως την αντιπετωπίζει η ίδια.

Για το πώς διαχειρίζονται οι γονείς της τις ερωτικές σκηνές στο Μπρούσκο:

Δεν είμαι μικρό παιδί, αλλά σίγουρα είναι περίεργο. Δεν το συζήτησα. Δεν με ρώτησαν και δεν νομίζω ότι θα με έφερναν σε τέτοια θέση ποτέ. Το βλέπουν πολύ μικρές ηλικίες και δεν νομίζω ότι έχει φανεί στην τηλεόραση κάτι υπερβολικό. Νομίζω ότι είναι πράγματα που βλέπουμε στην τηλεόραση συνέχεια. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργο, αλλά δεν είχα πρόβλημα. Είναι τόσο απλό, σα να κάνουμε χειραψία. Εκείνη ώρα έχεις να σκεφτείς πού είναι οι κάμερες, πού πρέπει να πλασάρουμε, τα λόγια που πρέπει να πεις, τις κινήσεις. Οπότε είναι σα χορογραφία.

Για τη διασκέδαση και τη δημοσιότητα:
Κάνω τη ζωή που έκανα ακριβώς. Δεν κρύβομαι. Αλλά σίγουρα δεν θα πάω σε μέρη που ξέρω ότι θα με φωτογραφίσουν. Πηγαίνω ακριβώς στα μέρη που πήγαινα, στα ίδια μαγαζιά, στα ίδια στέκια, θα βγω με τους φίλους που έβγαινα, θα χορέψω τσιφτετέλι στο μαγαζί όπως χόρευα και πριν, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχει αλλάξει το ότι με χαιρετάει ο κόσμος.