Ελένη Τσολάκη: «Ο Μπο στο Survivor έχει κάνει περισσότερες κωλοτούμπες από τον Ιωάννη Μελισσανίδη»

«Εγώ διακρίνω εγωισμό και ματαιοδοξία. "Πάρα πολύ ψηλά το κεφάλι"... Τι άλλο να πεις για να δείξεις ένα υπερμεγέθες εγώ. Δηλαδή τι είσαι κύκνος; Καμηλοπάρδαλη;».

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor συνέβησαν πολλά. Δεν ήταν μόνο η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, αλλά γι’ ακόμα μία φορά η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο με τους καβγάδες που είχε με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Μπο.

[dfp_ads id=236982]

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του!

Όπως ήταν φυσικό στο Happy Day συζήτησαν αρκετή ώρα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, ενώ στάθηκαν αρκετά στο γεγονός ότι ο Χανταμπάκης δεν χαιρέτησε τους Μαχητές, φεύγοντας από το συμβούλιο.

«Πιστεύω ότι ο Μπο θα είναι ο νικητής! Το 2004 δεν πίστευε κανείς την Ελλάδα…»

«Εγώ διακρίνω εγωισμό και ματαιοδοξία. «Πάρα πολύ ψηλά το κεφάλι»… Τι άλλο να πεις για να δείξεις ένα υπερμεγέθες εγώ. Δηλαδή τι είσαι κύκνος; Καμηλοπάρδαλη; Με τον εαυτό του πάντα τα είχε καλά με τον κόσμο απ’ ότι φάνηκε δεν τα είχε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ η Ελένη Τσολάκη τόνισε από την πλευρά της: «Εγώ, τόσες κωλοτούμπες από τον Μπο, δεν έχω δει ούτε από τον Ιωάννη Μελισσανίδη στον τελικό. Μια μαλώνουν, μια αγκαλιάζονται. Την Ειρήνη την δικαιολόγησα για κάποιες έντονες εκρήξεις γκρίνιες, αλλά τώρα πρέπει λίγο να ηρεμήσει».

Μαριάννα Καλλέργη κατά Χανταμπάκη – Χούτου! «Μου φέρθηκαν με πολύ άσχημο τρόπο…»

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Happy Day για το Survivor…