Η Ελένη Τσολάκη λύγισε στον αέρα! Αποχωρεί από το Happy Day!

Ελένη Τσολάκη

"Έχω αγωνία για τον νέο κύκλο που ανοίγει, αλλά έχω και τον κόμπο στο στομάχι που αφήνω αγαπημένους μου ανθρώπους, τα φιλαράκια μου, την πρωινή μου καλημέρα".

Τέλος εποχής για την Ελένη Τσολάκη στο Happy Day. Η παρουσιάστρια αποχωρεί από τη δημοφιλή πρωινή εκπομπή του Alpha μετά από τρεισήμισι χρόνια. Η ίδια θα αναλάβει δικό της πρότζεκτ στον Alpha, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες μέρες.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο στην εκπομπή της Παρασκευής. Η Ελένη Τσολάκη, την ώρα τη σύνδεσης με το ραδιόφωνο του Alpha είπε συγκινημένη: «Αισθάνομαι περίεργα γιατί για μένα ήταν πολύ σημαντικά πράγματα αυτά που πήρα και αυτά που ένιωθα τρεισήμισι χρόνια εδώ. Έχω αγωνία για τον νέο κύκλο που ανοίγει, αλλά έχω και τον κόμπο στο στομάχι που αφήνω αγαπημένους μου ανθρώπους, τα φιλαράκια μου, την πρωινή μου καλημέρα. Αισθάνομαι ότι μου δίνεται τη δύναμη για να το κάνω και να παλέψω για το όνειρό μου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια ένιωσα ότι μεγάλωσα εδώ μέσα».

[dfp_ads id=236982]

Ο Δήμος Βερύκιος από την πλευρά του πρόσθεσε: «Αυτός ο κύκλος στο Happy Day δεν έχει κλείσει. Η Ελένη είναι παιδί του Alpha, το Happy Day είναι το σπίτι της, η δουλειά της όμως είναι να πετύχει και σε άλλους τομείς, ώστε η πολυκατοικία του Alpha να ανθίσει με τα καινούρια λουλούδια».

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε τα εξής: «Αυτή η μεγάλη αγκαλιά που ένιωσα στο βήμα μου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα νομίζω ότι είναι μεγάλη τύχη και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Είστε σπίτι, είστε οικογένεια, αφού λείπει η δική μου. Εσύ μου έδειξες ότι υπάρχουν άνθρωποι που κρύβουν πολύ ωραία πράγματα μες στην ψυχή τους και είναι έτοιμοι να τα μοιραστούν και να τα δώσουν. Σε ευχαριστώ διπλά γιατί ξέρω ότι σε αυτό το καινούριο μου βήμα θα είσαι δίπλα μου και ξέρω ότι όλοι θα είστε δίπλα μου και αυτό είναι η μεγαλύτερή μου προίκα. Τον Σεπτέμβρη που θα βάλω και θα σας δω θα νιώσω πολύ περίεργα. Αλλά νομίζω ότι η προσωπική σχέση που χτίσαμε ο ένας με τον άλλον θα κρατήσει. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποχαιρετώντας την Ελένη, είπε: «Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο σου βήμα, το αξίζεις. Όσο και αν θέλω σαν Σταματίνα να μείνεις στο Happy Day γιατί σε αγαπάω και είσαι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα σε αυτή την εκπομπή, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να ανοίξεις τα φτερά σου, το δικαιούσαι και προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ να σε βοηθήσω».