Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο για την παραγωγή του Survivor και το μήνυμα στη μητέρα του Βασάλου!

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ενθουσιασμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά το χθεσινό κουίζ που έπαιξαν οι παίκτες βάσει των απαντήσεων από τις μητέρες τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο παίκτης που απαντούσε πιο εύκολα και με τη μεγαλύτερη σιγουριά στις ερωτήσεις που είχε το χθεσινό πρωτότυπο κουίζ του Survivor. Η παραγωγή είχε θέσει μια σειρά από ερωτήματα στις μητέρες των παικτών και εκείνη κλήθηκαν να μαντέψουν τις απαντήσεις τους.

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισε το αυτοκίνητο; Θρίλερ στον τελικό…

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ενθουσιασμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την παρουσία του στο κουίζ, δίνοντας συγχαρητήρια στη μητέρα του!

[dfp_ads id=236982]

«Πόσο γέλασα χθες. Τους παραδέχομαι στην παραγωγή αυτή. Πραγματικά θα το πω. Ψάχνονται πάρα πολύ στο Survivor. Έχουν φοβερή ομάδα. Μπράβο τους. Ακόμα και αυτή το παιχνιδάκι που τους βάλανε χθες ήταν το πιο έξυπνο. Γιατί μιλάμε για πέντε αγόρια που τα παρακολουθούμε και ξέρουμε τον χαρακτήρα τους πολύ καλά πια. Δεν ξέρουμε όμως τη σχέση με τη μανούλα.

Γέλασα πολύ όταν είπαν όλοι πως ξυπνούν το πρωί. Λέω κι εγώ στο δικό μου παιδί, «αγάπη μου μόνο εσύ ξυπνάς χαρούμενος με το γέλιο μέχρι τα αυτιά;». Οι περισσότεροι άντρες ξυπνάνε μουτρωμένοι; Όταν είδα ότι το είπαν όλοι, λέω έχω τραβήξει λαχείο, δόξα τω Θεώ. Λέω όλοι με τα νεύρα τους ξυπνάνε;»

Μπορώ να πω κάτι για τον Βασάλο; Νύφες ενδιαφερόμενες λαχείο μεγάλο ο Βασάλος. Δεν θα πληγωθείτε ποτέ. Μιλάμε για ένα παιδί διαμάντι. Όπως φέρεται στη μητέρα του, έτσι θα είναι και στη γυναίκα του. Όποια πρόλαβε τον πήρε για ζωή χαρισάμενη. Ούτε τσακωμούς, ούτε ασχημοκουβέντες, ούτε να την πικράνει. Πολύ ειλικρινής. Μπράβο στη μαμά του, συγχαρητήρια! Έχετε γεννήσει ένα παιδί διαμάντι που θα κάνει ένα κορίτσι πολύ ευτυχισμένο. Δεν ξέρω ο ίδιος βέβαια αν δεν κάνει σωστή επιλογή αν θα περάσει καλά. Μα από που θα είχε πάρει το παιδί αυτό; Θα είχε μαμά διαφορετική; Λαχείο και σαν πεθερά. Οι ενδιαφερόμενες νύφες να το ξέρουν. Φαίνεται ότι είναι καλά μεγαλωμένος. Δεν έχει μέσα του πληγές. Είναι ένα παιδί διαμάντι. Συγχαρητήρια κυρία μου, μπράβο σου! Έχεις κάνει φοβερή δουλειά στο παιδί σου. Εγώ ως μάνα τον χειροκρότησα χθες» είπε η Ελένη Μενεγάκη.