Ελένη Μενεγάκη: Ποιο πρόσωπο της είχε δώσει συμβουλές στο ξεκίνημα της καριέρας της;

Ελένη Μενεγάκη

«Την θυμάμαι με είχε πρωτορωτήσει...»

Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε στην εκπομπή «Με το καλημέρα» και αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά και στην τηλεόραση…

«Την τηλεόραση την αγαπώ πάρα πολύ και την σέβομαι πολύ και όταν είναι μια όμορφη πρόταση ανταποκρίνομαι. Απλώς κάποιες προτάσεις δεν μου αρέσουν. Κατά διαστήματα είχα προτάσεις. Μην νομίζετε ότι οι απαιτήσεις μου είναι τεράστιες, απλώς να κάνω κάτι που να λέει και στην ψυχούλα μου.»

Πριν λίγο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στην Μαρία Αλιφέρη για το ότι ήταν το πρότυπο της… Η Μαρία Αλιφέρη μιλώντας για τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη σημείωσε πως πηγαίνει αρκετά παλιά…

«Εμένα είναι τεράστια η χαρά μου που για τα τα νεότερα παιδιά, τα μετά από εμένα, υπήρξα κατά κάποιο τρόπο πρωτοπόρος, δασκάλα, όπως θέλεις πες το. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από αυτό. Την Ελένη βεβαίως και την έχω συναντήσει. Από μικρή. Την θυμάμαι με είχε πρωτορωτήσει, κοριτσάκι και εγώ στα ντουζένια. Και η μητέρας της με είχε ρωτήσει. Με είχε ρωτήσει: «Πως είναι αυτή η δουλειά, αυτό το επάγγελμα, τι πρέπει να προσέξει η Ελένη. Είναι τόσο σπουδαία πια και τόσο καταξιωμένη στη θέση της. Για εμένα είναι χαρά»