Ελένη Μενεγάκη: Παίρνει θέση για το μπάχαλο που δημιούργησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor!

Ελένη Μενεγάκη

Τι λέει η Ελένη Μενεγάκη για τον καβγά και τον τρόπο που ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσκεπάζει πρόσωπα και καταστάσεις στο Survivor;

Οι καβγάδες και τα λόγια που έχουν ειπωθεί τα τελευταία 24ώρα στο Survivor βρέθηκαν στο προσκήνιο της κουβέντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Εκεί η παρουσιάστρια πήρε θέση για τον Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά και τον τρόπο που ξεσκεπάζει τα όσα συμβαίνουν στο Survivor, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να γίνεται αντιπαθής:

«Ο Σπαλιάρας λέτε όλα αυτά να τα πετάει με αθωότητα μόνο ή ξέρει τι λέει; Απλά τα λέει με πραότητα και ηρεμία σαν τα παιδάκια που κάνουν κρυφά αταξία. Μωρέ θα σε δώσω αλλά δεν το ήθελα, βρε ατακτούλη έτσι δεν είπες; Ότι θα αλληλοψηφιστείτε;

[dfp_ads id=236982]

Εγώ νομίζω ότι με έναν δικό του τρόπο ξεσκεπάζει τα πράγματα. Αλλά χωρίς να το κάνει επιθετικά ή με τσαμπουκά και να μας χαλάσει. Σαν να ξέρει, ενώ δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης – το ότι έχει δουλέψει στην τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι είναι άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν έχει αυτή την εμπειρία – αλλά το κάνει τόσο «κέντημα» σαν να έχει μπει ένας άνθρωπος που όλη του η ζωή είναι στην τηλεόραση και ξέρει χωρίς να λέει ψέματα πως να πει κάτι για να ξεσκεπάζει πρόσωπα.

Survivor: Πρωτοφανής έκρηξη Κοκκινάκη! Επίθεση στον Σπαλιάρα! «Δεν σου είπε ρε αρ…. Άντε γαμ…!»

Εκεί μέσα πέφτουν συνεχώς οι μάσκες. Είναι μην τύχει στο αυτί του Σπαλιάρα. Όλα θα βγουν μπροστά. Δεν λέει ψέματα ο άνθρωπος. Και το περίεργο είναι, δεν ξέρω αν το έκανε και παλιά η παραγωγή, μας τα δείχνει αυτά που λέει ο Σπαλιάρας. Αν τα έκοβε τα λόγια του, εμείς δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι. Αλλά έτσι έχουμε μια καλύτερη εικόνα» ανέφερε συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στη συμβίωση του στην παραλία, παρά το γεγονός πως όλοι τον έχουν ψηφίσει, αλλά και το πως το αντιμετωπίζει:

«Εγώ δεν τον βλέπω να φέρεται σαν απομονωμένος. Εγώ πάλι του βγάζω το καπέλο. «Τον έδωσαν» όλοι. τον είδατε ξινό, τον είδατε να μαζέψει τα μπογαλάκια του να φύγει, να πάει σε άλλη παραλία; Τον είδατε να μην τους μιλάει; Εξακολουθεί να είναι ο Σπαλιάρας με το χαμόγελο του, με τον αυθορμητισμό του, με το παράπονο του, χωρίς να σε κουράζει.»