Ελένη Μενεγάκη: Ο πραγματικός λόγος που δεν βγάζει εκπομπή αυτή την εβδομάδα

Ελένη Μενεγάκη

Πού βρίσκεται η παρουσιάστρια του Alpha;

[dfp_ads id=236982]

Ήταν στην εκπομπή της 28ης Δεκεμβρίου, την περασμένη Τετάρτη, όταν η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως την πρώτη εβδομάδα του 2017 θα λείπει από τις οθόνες μας. Η απόφαση αυτή αιφνιδίασε τους περισσότερους, καθώς η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να απουσιάζει τόσες πολλές μέρες στη μέση της σεζόν. Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός λόγος που δεν θα δούμε την παρουσιάστρια στη συχνότητα του Alpha την τρέχουσα εβδομάδα;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ελένη Μενεγάκη εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης στη business class της Emirates, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τις δύο μεγάλες της κόρες -ο γιος της είναι μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο και η μικρή Μαρίνα έμεινε στο σπίτι με τη γιαγιά. Οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να ταξίδεψε μέχρι τις Σεϋχέλλες. Εκεί θα μείνει για αρκετές μέρες, αφού η πρώτη εκπομπή που θα βγάλει ζωντανά το 2017 είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

 

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Μενεγάκη «έφυγε με πτήση για Ντουμπάι, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν η ανταπόκριση θα είναι για Σεϋχέλλες. Μπορεί να είναι και κάπου αλλού». Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε, όμως, πως «οι παπαράτσι την έχουν απαθανατίσει στο αεροδρόμιο μαζί με τον Ματέο και τις κόρες της».