Ελένη Μενεγάκη: Ο Κρατερός της πρότεινε να αντικαταστήσει την Καραβάτου όταν γεννήσει!

Τι απάντησε η παρουσιάστρια του Alpha;

Διπλή πρόταση από τον Κρατερό Κατσούλη στην Ελένη Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής του «Στα καλά καθούμενα» βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha και για αρχή προσκάλεσε την Ελένη να κάνουν μαζί γύρισμα για τον «Βασιλικό» του ώστε να ξεκινήσει με το δεξί και πάλι η στήλη της εκπομπής του Epsilon.
Στην συνέχεια οι προσδοκίες μεγάλωσαν και έτσι ο ηθοποιός έκανε ανοιχτά την πρόταση του στην Ελένη να βρεθεί στην εκπομπή για να συμπαρουσιάσουν στις 28 Μαΐου, ημέρα Σάββατου που η Κατερίνα Καραβάτου θα έχει φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.
«Στις 28 Μαΐου σου έχω την καλύτερη πρόταση…θα είμαστε μαζί, είναι Σάββατο, η Κατερίνα θα έχει γεννήσει, και το Σάββατο 28 Μαΐου που θα έχει γεννήσει σίγουρα, θα έρθεις να είμαστε μαζί στην εκπομπή. Σκέψου το δεν είναι ανάγκη να μου απαντήσεις τώρα» είπε ο Κρατερός Κατσούλης και η Ελένη απευθύνθηκε αμέσως στον γενικό διευθυντή της τηλεόρασης του Alpha Κώστα Σούσουλα ο οποίος βρισκόταν εκεί… «Κύριε Σούσουλα… εκτός από την αγάπη που σας στέλνουμε, εδέχθη μία πρόταση κι επειδή είστε ο αγαπητός διευθυντής μου πάρτε την πάσα… Θα έχει γεννήσει λέει στις 28 Μαΐου, μπορώ να πάω να τον βοηθήσω να βγάλει την εκπομπή, παρέα και εγώ δίπλα ότι μπορώ να κάνω;» ρώτησε η Ελένη, αλλά ο Κώστας Σούσουλας έγνεψε αρνητικά. Πάντως η Ελένη πρότεινε να την ξανακάνουν την κουβέντα μετά από κανένα μήνα…