Η Ελένη Μενεγάκη, το «μάτι», οι αλλαγές και το fade out της Κατερίνας Ζαρίφη

Ελένη Μενεγάκη

Ο στόχος της υψηλής τηλεθέασης έχει και... παράπλευρες απώλειες.

Τις τελευταίες εβδομάδες θα λέγαμε πως διακρίνουμε μια έντονη κινητικότητα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και δεν είναι τόσο οι αλλαγές που γίνονται σε δομή και περιεχόμενο αυτές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όσο κάποιες περαιτέρω αλλαγές στα πρόσωπα.

Αρκετά πρόσωπα πέρασαν από τη μεσημεριανή παρέα της Ελένης φέτος. Η αρχή έγινε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ακολούθησε η Φωτεινή Πετρογιάννη και τώρα ο Μάκης Πουνέντης. Η Ελένη Μενεγάκη θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά όσο το πρόβλημα παραμένει, αυξάνονται και οι… παράπλευρες απώλειες. Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Κομμάτα να αποχώρησαν… όπως μυστικά και ήσυχα, τι γίνεται όμως με την Κατερίνα Ζαρίφη; Πόσο αργό και διακριτικό θα είναι το fade out της επί χρόνια συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη;

[dfp_ads id=236982]

Από την προηγούμενη εβδομάδα είναι περισσότερο από εμφανής η αραίωση των εμφανίσεων της Κατερίνας στην εκπομπή. Δύο μέρες δεν κάθισε στο πάνελ, την τρίτη επέστρεψε αλλά η παρουσία της περιορίστηκε στη μισή ώρα, στη συνέχεια βγήκε σε λινκ μερικών λεπτών και σήμερα πήρε πάλι απουσία. Το ρεπορτάζ λέει ότι η Κατερίνα Ζαρίφη ενημερώνεται κάθε απόγευμα τηλεφωνικά αν η ίδια συμπεριλαμβάνεται στο μενού της επόμενης μέρας. Και όλα αυτά, ενώ ο πονοκέφαλος δεν λέει να «αφήσει» την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά θα γίνουν οι αλλαγές…

«Η σημερινή εκπομπή σας φάνηκε λίγο σαν… νεράκι κι αυτή! Κάπως ρε παιδί μου… κάναμε πολλά; Κάναμε πολλές αλλαγές; Κάναμε αλλαγές σε θέματα; Καλά είμαι;», αναρωτήθηκε η Ελένη στο φινάλε της εκπομπής της Τρίτης. Πάνω στην χαλαρή κουβέντα με τον Μάκη Πουνέντη μας προετοίμασε για τη συνέχεια: «Υπάρχει αγάπη και όταν υπάρχει αγάπη όλα βρίσκονται. Αλλά εσύ μου είπες όμως ότι θα περάσεις ωραία στο ταξίδι του Πάσχα. Του λέω «Έλα ρε συ να αποχαιρετιστούμε όλοι μαζί μετά το Πάσχα, να είμαστε όλοι μαζί, γιατί θα γίνουν μετά οι αλλαγές θα ξαναεπανέλθουμε κτλ.». Και λέει «Παιδιά δε γίνεται γιατί εγώ εκείνη την περίοδο θα είμαι διακοπές»…

Ελένη Μενεγάκη: Έσπασε η καρέκλα στον αέρα και μίλησε για το κακό μάτι που έχει πέσει πάνω της!

«Χθες πάλι με πονοκέφαλο. Πήρα την Ελένη Γελαλή της λέω «Είσαι καλά»; Μου λέει «Είμαι χάλια. Πώς νιώθεις»; Της λέω «Δεν έχω πονοκέφαλο, θέλω να κάνω εμετό, είμαι πολύ χάλια»! Μου λέει «Έχω το ίδιο» και λέω «Θα σταματήσει αυτή η ιστορία πια»;», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας και πάλι για το κακό μάτι που έχει πέσει πάνω στην εκπομπή. «Γελάς εσύ και ας σου σπάνε τα ακριβά ρολόγια…», παρατήρησε τον Μάκη Πουνέντη.

Με ένα χαμόγελο και πολλά ερωτηματικά μας άφησε η Ελένη Μενεγάκη. Είπε, βέβαια, τόσα όσα χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει μπροστά σε κανέναν και τίποτα, αν δεν τραβήξουν την ανηφόρα τα νούμερα τηλεθέασης.