Ελένη Μενεγάκη – Φινάλε: «Ραντεβού τον Οκτώβρη να ξανανοίξουμε το μαγαζάκι μας»

Ελένη Μενεγάκη

«Η συντροφιά σας, μη στεναχωριέστε, η ίδια επιστρέφει από Οκτώβριο στον Alpha».

Τίτλους τέλους έβαλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σήμερα. Η παρουσιάστρια λαμπερή, χαρούμενη, χαμογελαστή και πιο καλοκαιρινή από ποτέ, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της -τόνισε ότι θα επιστρέψουν όλοι- και ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τα εξής στο κλείσιμο της εκπομπής: «Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα μουτράκια μου αυτά εδώ που μαζί με μένα ήταν συντροφιά σας για τη φετινή μας σεζόν. Η συντροφιά σας, μη στεναχωριέστε, η ίδια επιστρέφει από Οκτώβριο στον Alpha. Να ευχαριστήσω όλους μου τους συνεργάτες που ήταν η ψυχή αυτής εδώ της εκπομπής, γιατί εμείς είμαστε μόνο αυτοί που φαίνονται. Πολύς κόσμος και καρδιές χτυπούσαν και καρδιοχτυπούσαν μαζί μας».

[dfp_ads id=236982]

Ραντεβού τον Οκτώβρη

«Ευχαριστώ όλο μας το κανάλι τον Alpha που μας έδωσε για άλλη μια φορά αυτό που εγώ θεωρώ σημαντικό, την ελευθερία να κάνουμε την εκπομπή έτσι όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να την κάνουμε. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον γιατί όλοι για μένα είναι το ίδιο σημαντικοί. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Ραντεβού τον Οκτώβρη να ξανανοίξουμε το μαγαζάκι μας, το δικό μας μαγαζάκι εδώ που απέξω γράφει -βλέπετε τίτλους έτσι;- «Ελένη». Ραντεβού τον Οκτώβρη! Να περάσετε όμορφα! Αγάπη μόνο ρε παιδιά, τίποτε άλλο. Πολλά φιλιά»!