Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό! Το μήνυμα για την επόμενη σεζόν…

Ελένη Μενεγάκη

Δείτε πώς έκλεισε η τελευταία εκπομπή…

Τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν έριξε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Η γνωστή παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

[dfp_ads id=236982]

Η Ελένη Μενεγάκη, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, είπε: «Ξέρω ότι μόλις κλείσω την εκπομπή, θα σκεφτώ ένα εκατομμύριο πράγματα που δεν είπα. Θεωρώ ότι όλοι όσοι συνεργαζόμαστε σε αυτό εδώ το μαγαζί προσφέρουν πολλά, την ψυχή τους, την αγάπη τους και την καθημερινότητά τους εδώ.

Αυτές οι δουλειές για να πηγαίνουν καλά και να είναι επιτυχημένες, δεν πρέπει να τις βλέπεις σαν δουλειές. Να τις βλέπεις σαν δουλειές, αλλά να τις βλέπεις και σαν μια όμορφη, ευχάριστη, αγαπησιάρικη καθημερινότητα.

Αυτή την καθημερινότητα που μαζί θα την ανανεώσουμε την επόμενη σεζόν, την Δευτέρα μετά το τέλος του Σεπτέμβρη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές μας που φέτος μπορεί να πέρασαν καλά, αλλά μπορεί να τους έλειψαν και κάποια πράγματα.

Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να μην σας λείψει τίποτα. Θα κάνουμε ότι θεωρούμε απαραίτητο για να παραμείνουμε και να γίνομε ακόμα καλύτερα η γλυκιά κι αγαπημένη σας συνήθεια. Σας αγαπάμε πολύ. Καλό καλοκαίρι, να περάσετε όμορφα κα θα είμαστε εδώ, κοντά σας».

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στο κλείσιμο της εκπομπής…