Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε για τα κιλά της που έχουν απασχολήσει!

Ελένη Μενεγάκη

Τι είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής;

Ο Βασίλης Καλλίδης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από καιρό με αφορμή τα όσα τους ετοίμαζε στην κουζίνα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για τα κιλά της, που όλοι την ρωτάνε, μιας και φέτος δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ.

[dfp_ads id=236982]

«Με ρωτάνε γιατί φέτος τους φαίνομαι αδύνατη. Που πραγματικά, σας προκαλώ, φέρτε ζυγαριά. Δεν θα πιστεύετε το νούμερο που θα βλέπετε! Τι να κάνουμε; Ευτυχώς, η ζωή μας ευνόησε με μικρά κόκκαλα! Ό,τι βλέπετε είναι κρέας! Φέτος τρώω… Μόνο τα γλυκά όχι, γιατί δεν είμαι γλυκατζού. Θέλω φαγάκι. Αλλά θα σου πω κάτι. Το ότι έφτιαχνες το φαγητό της ημέρας, αλλά συγχρόνως 5 φαγητά, κάπου μας έπιανες. Έλεγες σήμερα «δεν θα φάω», σου μύριζε το άλλο, το 5ο το 8ο που έβγαζε. Έπαιζαν πάντα δυο φούρνοι και όλα τα μάτια» είπε η Ελένη Μενεγάκη, εξηγώντας πως εκείνη τρώει κανονικά, απλά οι επιπλέον πειρασμοί, δεν ήταν τόσοι.

Με αφορμή μάλιστα αυτό, η Βασίλης Καλλίδης αποκάλυψε και τι έκρυβε μέσα στο φούρνο… Δυο γουρουνοπούλες που έκαναν την Ελένη Μενεγάκη να αναφωνήσει: «Ρε τρελός είσαι; Έλα παιδιά, κατεβείτε από τον Alpha έχει πολύ φαΐ σήμερα».